Avatar 3D Blu-ray saatavilla vuoteen 2012 saakka vain Panasonicin ostajille

avatar 3d blu-ray panasonic

Oletko vielä ehtinyt harkitsemaan 3D-television hankkimista? Jos et, niin nyt on yksi hyvä syy lisää lykätä hankintaa muutamalla vuodella. Teknisesti tällä hetkellä esitynein 3D-elokuva, eli Avatar ei nimittäin tule myyntiin avoimille markkinoille lainkaan ennen vuotta 2012.

Panasonicin ja 20th Century Fox tuotantoyhtiön yhdessä junaileman diilin mukaisesti Avatarin 3D-versiota ei siis ole mahdollista ostaa kaupasta ennen vuotta 2012. Ainoa tapa päästä elokuvaan käsiksi tuota ennen on ostaa Panasonicin 3D-televisio ja lähettää kopio ostokuitista Panasonicille. Ostokuittia vastaan television omistaja saa sitten paluupostissa tämän modernin Smurffien ja Pocahontaksen risteytyksen 3D-version Blu-ray levyllä kotiinsa.

Ahneiden korporaatiopomojen lisäksi tästä päätöksestä pääsevät varmasti iloitsemaan myös elokuvien vertaisverkkolatauksen puolestapuhujat, sekä taidokkaat eBaykauppiaat. Huhujen mukaan ensimmäiset Avatar 3D Blu-rayt on jo kaupattu noin 300 dollarin hintaan netin verkkohuutokaupoissa.

Lähde: engadget.com

Syma helikopterit ja muut hurjat radio-ohjattavat RC-lelut Superkauppa verkkokaupasta

Kommentit

 1. ss sanoo

  (click to show comment)

 2. Juupeli sanoo

  (click to show comment)

 3. Essu sanoo

  (click to show comment)

 4. Keimo sanoo

  (click to show comment)