Avatar 3D Blu-ray saatavilla vuoteen 2012 saakka vain Panasonicin ostajille

avatar 3d blu-ray panasonic

Oletko vielä ehtinyt harkitsemaan 3D-television hankkimista? Jos et, niin nyt on yksi hyvä syy lisää lykätä hankintaa muutamalla vuodella. Teknisesti tällä hetkellä esitynein 3D-elokuva, eli Avatar ei nimittäin tule myyntiin avoimille markkinoille lainkaan ennen vuotta 2012.

Panasonicin ja 20th Century Fox tuotantoyhtiön yhdessä junaileman diilin mukaisesti Avatarin 3D-versiota ei siis ole mahdollista ostaa kaupasta ennen vuotta 2012. Ainoa tapa päästä elokuvaan käsiksi tuota ennen on ostaa Panasonicin 3D-televisio ja lähettää kopio ostokuitista Panasonicille. Ostokuittia vastaan television omistaja saa sitten paluupostissa tämän modernin Smurffien ja Pocahontaksen risteytyksen 3D-version Blu-ray levyllä kotiinsa.

Ahneiden korporaatiopomojen lisäksi tästä päätöksestä pääsevät varmasti iloitsemaan myös elokuvien vertaisverkkolatauksen puolestapuhujat, sekä taidokkaat eBaykauppiaat. Huhujen mukaan ensimmäiset Avatar 3D Blu-rayt on jo kaupattu noin 300 dollarin hintaan netin verkkohuutokaupoissa.

Lähde: engadget.com

Kommentit

  1. Essu sanoo

    (click to show comment)

  2. Keimo sanoo

    (click to show comment)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


9 + seitsemän =