Aivolippis auttaa tunnistamaan urheilijan henkiset heikkoudet

Urheilussa on usein kyse paitsi fysiikasta, niin myös mielen hallinnasta. Vaikka fyysiset heikkoudet on helpohko tunnistaa, niin aivojen toimintaan liittyviä, henkisiä vajaavaisuuksia on usein hankalampi paikallistaa. Tuntemattomiin ongelmiin on tietenkin näin myös hankalampi löytää ratkaisua. Eipä kuitenkaan hätää, sillä nyt markkinoille on tullut Brain Athlete -aivolippiksiä, joiden avulla valmentaja voi seurata urheilijan aivotoimintaa suorituksen kuluessa, arvioida heikkouksia ja opastaa urheiijaa oikealle tielle näiden korjaamiseksi.

Japanissa myynnissä olevaa Brain Athlete -lippistä kaupataan erityisesti golfareille 40 000 jenin, eli vajaan 400 euron hintaan.  Haluatko sinä uskoa?

Tuotteen esittelyvideo hypyn jälkeen

Kautta: engadget.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (9 arviota, keskiarvo: 1.44/5)

Comments

  1. Vote -1 Vote +1RedBaron
    says:

    Tosiaan jos ostan 400 lippiksen olen tosiaan tullut paljon viisaammaksi sillä ilman lippalakkia minulla ei todennäköisesti olisi edes mitään aivoja joidenka eteen lippalakin laittaisin, näyttäähän vaatimattomanpikin paketti kaunniimmalta hienossa kääreessä.

Speak Your Mind

*