Playstation 3 jailbreak softa nyt ladattavissa!


Videolla mallia jaibreikatun PS3 konsolin toiminnassa

Sen jälkeen kun Sony viime maaliskuun lopussa julkisti Playstion 3 konsolille rinnakkaisen käyttöjärjestelmän asentamisen estävän firmware päivityksen mallia 3.21, on olut vain ajan kysymys koska hakkerit löytävät tavan kiertää Sonyn suojaukset ominen sovellusten asentamiseksi. Nyt, noin yhdeksän kuukautta myöhemmin hakkeriryhmä nimeltään Geohot on julkaissut custom firmwaren Pleikkarille, joka mahdollistaa omien, Sonyn hyväksymättömien sovellusten asentamisen pelikonsolille.

Sonyn kannalta huolestuttavaksi asian tekee se, että custom-firmawaren asentamiseen ei tarvita muuta, kuin netistä ladattava suojauksen murtava softa, sekä tavallinen USB-muistitikku. Seuraaviksi vuosiksi onkin sitten odotettavissa kiivasta kissa-, ja hiirileikkiä Sonyn ja hakkereiden välillä. Eli siis kuinka nopeasti Sony ehtii blokkaamaan hakkereiden jailbreakit ja kuinka nopeasti hakkerit ehtivät keksimään uuden tavan kiertää suojaukset.

Hilavitkutin.com ei ota kantaa oman PS3 konsolin suojausten murtamisen laillisuuteen. Suurin huolenaihe pelialalla varmasti kuitenkin kohdistuu siihen, että missä vaiheessa joku kehittää PS3 sovelluksen, jolla tavallisesti Blu-ray -levyillä toimitettuja pelejä on mahdollista kopioida ja pelata suoraan PS3 konsolin kovalevyltä.

Lähde: geohot.com

Syma helikopterit ja muut hurjat radio-ohjattavat RC-lelut Superkauppa verkkokaupasta

Comments

 1. Juippi says

  (click to show comment)

 2. Pasi says

  (click to show comment)

 3. Erkki E. says

  (click to show comment)

 4. Penguin says

  (click to show comment)

 5. eara says

  (click to show comment)

 6. Mievaan says

  (click to show comment)

 7. wertyqa says

  (click to show comment)

 8. rootkey says

  (click to show comment)

 9. rootkey says

  (click to show comment)

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *