Pakoputkella varustetussa fillaripäristimessä on sitä jotain

Eikö olisikin mahtavaa, jos polkupyöräsi näyttäisi ja kuulostaisi aidolta moottoripyörältä? Hankkimalla polkypyörääsi Turbospoke-päristinpakoputken täm onnistuu! Tämän mullistavan innovaation toiminta perustuu pinnoja vasten päristäviin muovikortteihin, ja muoviseen “pakoputkeen”, joka vahvistaa äänen muistuttamaan pärrän pöristystä. Muovikortteja on mukana kolme eri mallia, joilla päristyksen oktaavia saa säädettyä mieleisekseen.

Turbospoken saa omakseen hintaan 24,90€, joten säästö oikean mopon tai moottoripyörän hankintaan verrattuna on huima!

Turbospoke päristin löytyy myynnistä Suomessa Superkauppa.fi -verkkokauppa!

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (17 arviota, keskiarvo: 3.35/5)

Comments

 1. +10 Vote -1 Vote +1makispottu
  says:

  Kappas! nykyään ei tarvii enää isän luottokorttia laittaa pinnoja hakkaamaan.

 2. +10 Vote -1 Vote +1Räpä
  says:

  Jotain 50 v. sitten me laitettiin pahvipaloja pyykkipojilla fillarin takahaarukkaan.
  Se oli oikea “räpätin”, ei mikään tylsä “päristin”.
  Eihän ne kauan kestäneet, mutta ilo oli sitäkin suurempi! Eikä maksanut mitään!

 3. +5 Vote -1 Vote +1jaakko
  says:

  Omien havaintojeni mukaan suurin osa hilavitkuttimen lukijoista on jo kasvanut ulos päristinmainosten asiakasjoukosta. Mutta pahasti menee mainokset jo artikkelien puolelle.

 4. +7 Vote -1 Vote +1Pete
  says:

  Miten käy lasten käsillä rakentamisen taidon, kun enää ei räpättimiäkään tehdä jätepahvista ja parista pyykkipojasta? Nyt sellaisen voi ostaa valmiina kaupasta :S

 5. +1 Vote -1 Vote +1Massi
  says:

  Itse olen ainakin laittanut nippusiteitä etupyörän pinnoihin. Ei siitä räpätystä kuulunut, muttavinha ääni kumminkin.

 6. +1 Vote -1 Vote +1ara
  says:

  Oi niitä aikoja…

  Minä leikkasin jogurttipurkista palasen ja sen jotenkin kiinnitin (en kyllä muista miten) siihen pinnojen väliin, kyllä pärisi komiasti.

  Sitten kahvojen kumituttien päähän reiät ja sinne roikkumaan nahkasoiroja.

 7. +1 Vote -1 Vote +1Korppi
  says:

  Valmisruokarasioista sai hyviä kun laitto kaks lätkää päällekkäin ja vieläpä molemmille puolille. Sitte vielä sillee että ovat vähän vastakarvaan, kyllä poka räpätti. Pyykkipojat piti vain korvata liimauspuristimilla, että pysy. Joskus vain innostu polkemaan vähän turhan kovaa ja se koko hoito levis silleen että niitä puristimia ja lätkiä piti ettiä kavereiden kanssa ojan pohjalta ja milloin mistäkin. Vaan oli se sen arvosta.

 8. +1 Vote -1 Vote +1HI-TECHNOMAN
  says:

  Joo itse tuli kans laitettua pyykkipoika polkupyörän eturapakaaren tukirautaan…, ja pyykipojan päästä naru “kaasukahvaan” sitten kun väänsi kahvasta niin kuului kovempi pärinä jos halutti revittää, tosin heitin tuon harrastuksen pois kun on ikää jo se 39 vuotta

 9. Vote -1 Vote +1Miksu
  says:

  Ite muistan kans ku leikeltii oivariini purkin kannesta sellanen muovinen läpyskä ja vedettiin se nippusiteillä sinne taakse kiinni ja sit iskä repi pelihousus ku näki sen viritelmän. Se siis kun makso koko fillarin ni ei tykänny siitä että siellä on joku muoviläpyskä hakkaamassa pinnoja paskaks..

 10. +5 Vote -1 Vote +1Jehnake
  says:

  Älkää hyvät hilavitkaajat lopettako räpätinharrastusta sen vuoksi, että “ikää on 39-vuotta”. Itse tämän viestin innoittamana virittelin räpättimen pyykkipojasta ja maitopurkista ja olipa mukava ajella töihin aamusta. Ja samalla tuli piristettyä monen muunkin ihmisen aamua: paljon hymynaamoja tuli vastaan ja sain pari peukunnostoakin.

  Ikuinen pikkupoika ja helekutin iloinen siitä

  Jehnake, 42v

 11. Vote -1 Vote +1jarski
  says:

  Aijai jai jai… tuollainen takapuoleen, sitä Bärrydystä…(onkohan saksanmaalla joku Bärrydä-niminen oikeasti?).

 12. Ja kunka ollakaan – Superkaupan nokkelat verkkomyyrät ovat jo ehtineet hankkimaan kyseisen päristimen tuotevalikoimansa. Tietenkin ensimmäisenä Suomen kamaralla! http://www.superkauppa.fi/turbospoke-polkupyoran-paristin-pakoputkella.html

Speak Your Mind

*