Radio-ohjattava heliumkala on nerokkaan hauska idea!

Muistatko vielä, kuinka lapsuuden päivinä ihan tavallisesta heliumpallosta piisasi lähes rajaton määrä riemua? Ensi palloa sai ylpeänä kannella ympäri kaupukia, sen jälkeen kotona pallojen avulla lennätettiin ties mitä leluja katon rajassa, tai laskettiin asioita pehmeästi ikkunasta alas pihamaalle. Lopulta pallon kuljetettavaksi laitettiin viestilappunen tuulen vietäväksi, tai sitten puhuttiin mikkihiiriäänellä heliumia hengittäen.

Eipä silti ole tähän mennessä tullut mieleen, että ilmapalloja voisi olla myös radio-ohjattavaa sorttia, ja vieläpä ilmassa lentävän kalan ulkoasussa. Leluvalmistaja nimeltään X-zylo on kuitenkin keksinyt, että valmistamalla kalan näköisiä heliumpalloja, ja liittämällä näihin moottoroidun, radio-ohjattavan evän saisi aikaiseksi kerrassaan lumoavia leikkikaluja.

Hintaa näillä radio-ohjattavilla lentokaloilla tulee oleman noin 40 dollaria, eli 30 euroa, kun nämä saapuvat kesällä myyntiin. Lentokalojen esittelyvideo löytyy hypyn jälkeen!

Mainos: hauskimmat radio-ohjattavat Superkauppa.fi -verkkokaupasta

Lähde: dvice.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (12 arviota, keskiarvo: 4.00/5)

Comments

 1. -15 Vote -1 Vote +1-------
  says:

  (click to show comment)

 2. +2 Vote -1 Vote +1Arkkimaagi
  says:

  Hauskan näköisiä ovat. Niin on tämäkin..

  http://www.youtube.com/watch?v=g7f1feSjDks

  Onhan näitä.

 3. -3 Vote -1 Vote +1JoomiZ
  says:

  Onkohan tuo täytettävä?

 4. +2 Vote -1 Vote +1RedBaron
  says:

  Vedyllä täytettynä tuosta saa myös näyttävän ilotulitteen vuodenvaihteeksi, enää ei ole ongelmaa katsoa raketin näkymättömän nopeaa nousemista. Tämän raketin taivaalle nousemista ei jää huomaamatta ja säästetyn ruutimäärän voi possauttaa entistäkin näyttävämmin, lisänä vielä vedyn leimahdusliekki. Kaupallisiin versioihin täytyy lisätä kyllä täyttöpullo erikseen kun saattaisi muuten moni asiakas hävitä savuna maantielle.

Speak Your Mind

*