Samsung Galaxy S 2 demottuna videolla


Viime vuoden ehdoton menestystarina matkapuhelinmarkkinoilla oli Android -käyttöjärjestelmää pyörittävä Samsung Galaxy S. Ei siis yllätys, että Samsung on kiirehtimässä tämän menestyspuhelimen seuraajaa markkinoille. Nimeksees Galaxy S:n seuraaja saa ei niin mielikuvituksekkaasti Galaxy S II. Uskallan myös väittää, että tämä, Toukokuussa myyntiin saapuva tehokännykkä on myös monen Hilavitkuttimen lukijan ostoslistalla. Samsung Galaxy ykköseen verrattuna uuttuskännykässä on entistäkin suurempi ja kirkaampi, 4,3 tuuman kosketusnäyttö. Lisäksi koneen sisuksissa jyllää Samsungin itse kehittämä Orion-tuplaydinprosessori. Lukuisten muiden pienten parannusten lisäksi uutuuskännykkä on tietenkin myös varustettu Androidin uusimmalla, 2.3 versiolla.

Oheisella videolla esimakua Samsungin uutukaisen käyttöliittymästä, sekä esimerkiksi NFC, eli lähikenttä kommunikaatioon liittyvistä ominaisuuksita, kuten kännykkämaksamisesta.

No olisiko tässä sitä jotain?

Syma helikopterit ja muut hurjat radio-ohjattavat RC-lelut Superkauppa verkkokaupasta

Kommentit

 1. sanoo

  (click to show comment)

 2. Ronaldiona sanoo

  (click to show comment)

 3. Plöö. sanoo

  (click to show comment)

 4. ärsyyntynyt sanoo

  (click to show comment)

 5. Janz sanoo

  (click to show comment)