Actuel Dogs on Euroopan ensimmäinen neljän tähden hotelli koirille

Vieläkö muistat muutaman vuoden takaisen hössötyksen lemmikeille suunnatusta, Pet Airways -lentoyhtiöstä? No, jotta lentomatkailevan lemmikin ei tarvitsisi nukkua katuojassa, tarvitaan tietenkin myös Jetset-lemmikeille sopivia hotelleja. Tällä kertaa jutun aiheena on juuri Pariisissa, Vincennesin kaupunginosassa avattu koirahotelli nimeltään Actuel Dogs. Vaikka tällaiset lemmikkien hemmottelupalatsit ovat rapakon takana arkipäivää, niin Pariisilaisen koirahotellin johtaja kertoo heidän hoitopaikkansa keskittyvän oleellisuuksiin, ennemmin kuin turhanpäiväisiin koiramanikyyreihin tai vaikkapa hopeisiin ruokakuppeihin.

Pariisin koirahotelli on suunnattu ennen kaikkea lemmikkejään rakastaville varakkaille, joilla ei itsellään kuitenkaan ole aikaa pitää lemmikeistään huolta. koirahotellissa karvakuonojen hyvinvoinnista huolehtii koulutettu henkilökunta, joka muiden muassa tarjoilee koirille hierontaa ja luksusaterioita. Koirat voivat halutessaan myös pulahtaa hotellin uima-altaaseen vilvoittelemaan ja väsymyksen saapuessa koirat ohjataan yhteen kuudesta makuuhuoneesta, joissa karvaturrit voivat loikoilla pehmeillä koiralaveteilla, vaikkapa taulutelevisiosta eläinohjelmia samalla katsellen.

Hintaa koirahotellipäivällä on 26-35 euroa. Halvempaa siis joka tapauksessa kuin ihmisten neljän tähden hotelleissa.

Lähde: odditycentral.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (28 arviota, keskiarvo: 2.04/5)

Comments

 1. +2 Vote -1 Vote +1VMP
  says:

  Vittu mitä pelleilyä… Rikkaat saa viedä pikkurottansa kerrankin hemmoteltavaksi kun eivät itse osaa pitää huolta. Koirista jos itse pitäis kunnolla huolta, ei niitä tarvis joka helvetin kerta ottaa kylille matkaan. Kyllä ne aivan itsekseen pärjää jos isäntäväki käy shoppailemassa.

 2. +1 Vote -1 Vote +1kopli
  says:

  Rauhotutaas nyt. Kaikille reisuille ei voi ottaa koiria mukaan. Esim. viikko yksinään kotona voisi olla vähän liikaa. Koirat on siis saatava siksi ajaksi johonkin hoitoon. Jos ei halua vaivata kavereita tai koirista huolehtimaan kykeneviä sellaisia ei ole, on vaihtoehdot vähissä. Piikille koiraa ei pikku loman vuoksi moni halua viedä joten vaihtoehdoksi jää jutussakin mainittu koirahotelli. Hinnoiltaan ja palvelutasoltaan eroavia hotelleita löytyy monelle kukkarolle sopivia, jotkut haluavat enemmän palveluita ja siitä myöskin maksavat. En tiedä miksi tämä joitain harmittaa niin vietävästi.

 3. Vote -1 Vote +1tomm1
  says:

  haloo :D tos ei oo mitää järkee :I

 4. +3 Vote -1 Vote +1kopli
  says:

  Nii-in. Sen hurtan voi toki myös jättää sinne kotiin yksin nälkiintymään ja paskomaan.

 5. Vote -1 Vote +1Inkku
  says:

  En usko että mikään koira tuosta “nauttisi”. Hyvät, rikkaat ihmiset: Hankkikaa koirallenne hoitopaikka! Koira nauttii kotona olemisestakin enenmmän!!!!!!! :)
  (4tähden hotelli. Ei viiden!)

Speak Your Mind

*