Edullinen infrapuna-digikamera on yöstalkkerin unelma

Muistatko vielä kuinka pimeänäkölaitteet ja infrapunakamerat vielä muutama vuosi sitten olivat huippukallista sotilasteknologiaa? niin tai näin, eivätpä ole enää. Tässä esimerkiksi alle 130 dollarin, eli noin 100 euron hintainen infrapunapokkari, jolla siis kuvaat vaikka täydellisessä pimeydessä. Tuotekuvauksessa myös luvataan, että infrapunakameralla pystyt kuvaamaan tietyn tyyppisten kuitujen ja pintojen lävitse, joten on helppo arvata millaisia kohderyhmiä tämä vakoilukamera kiehtoo.

Tämä viiden megapikselin kamera kuvaa pimeässä niin still-kuvia, kuin myös VGA-tasoisia videoitakin. Saatavilla thinkgeek.com -verkkokaupasta

Kommentit

 1. kooma sanoo

  (click to show comment)

 2. Ara sanoo

  (click to show comment)

 3. unit984Beta sanoo

  (click to show comment)

 4. RX sanoo

  (click to show comment)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


− seitsemän = 2