Onko huopasaippua seuraava hipahtava trendituote?


Vieläkö muistatte piikkimaton, korvaledivalon ja selänhierontakoukun? Kaikki varmasti yhtä innovatiivisia ja tarpeellisia elämänlaadun kohottajia. Jos olet kuitenkin sitä mieltä että elämästäsi puuttuu vielä jokin maanläheinen, ekologinen ja lähes tulkoon hengellinen tuote, niin nyt katse tänne suuntaan! Oloop design -muotoilufirma on nimittäin innovoidut kenties seuraava ekologisen, maanläheisen elämäntapa-hittuotteen, joka tulee tuomaan elämäämme hieman lisää äitimaan kosketusta. Keksintö on nimeltään huopasaippua, ja kyseessä on mullistava kiven muotoon huovutettu villaklöntti, jonka luvataan tarjoavan hellän ihokuorinnan ja pehmeän hierontakokemuksen.

Saatavuus ja hinnoittelu on vielä auki. Tämä tulee joka tapauksessa olemaan kova juttu, kunhan vaan ehtii löytämään tiensä paikallisen ekomarketin hyllylle.

Kautta: inewidea.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (14 arviota, keskiarvo: 1.57/5)

Comments

 1. +3 Vote -1 Vote +1unit984Beta
  says:

  “Pitää pestä ja kuivata aika ajoin.” Takuulla tuo äitimaan ihmeitä lähemmäs kun unohtuu alkuihastuksen jälkeen pesuhuoneen nurkkaan märkänä ja kosteana.. Tai putoaa muhimaan puoleksi vuodeksi pesukoneen taakse. Siinä vaiheessa siivoamisesa tarviikin jo kättä pidempää.

 2. +2 Vote -1 Vote +1PP
  says:

  Mummo on aikoinaan tuollaisen tehnyt jossa on saippua sisällä. Ylättävän hyvin sillä irtoo lika käsistä, kun se huopa hankaa kaiken scheißen pois.

 3. Vote -1 Vote +1korianteri
  says:

  Oi, näitä on ollut jo vuosikausia erilaisissa käsityöläismyyjäisissä myytävänä.

 4. Vote -1 Vote +1tomm1
  says:

  hieno 8)

 5. +1 Vote -1 Vote +1dude
  says:

  luulin noita alussa karkeiksi mutta tajusin sitten :d

 6. Vote -1 Vote +1jasso
  says:

  jasso, ai että uutuus juttu. Mun mammalla on ollut tollasia jo pari vuotta käytössä.
  Mielestäni last season, siitä huolimatta huopasaippua toimii, eikä luiskahtele peruspalasaippuan tavoin aina pesualtaaseen.

 7. Vote -1 Vote +1emäntä
  says:

  Vanha juttuhan tää on, normikamaa. Huopasaippua pesee niin kuin tavallinenkin palasaippua (joka siellä on sisällä), mutta ei luiskahtele niin helposti käsistä, eikä limaistu altaan reunalla. Lisäksi on nätimpi kuin liestynyt ja halkeillut palasaippua.. Ja tosiaan irrottaa lian käsistä paremmin, koska villa hienovaraisesti kuorii käsiä ;)

Speak Your Mind

*