Ghostbusters protonireppu-selkäreppu on nostalgianälkäisen nörtin pakkohankinta

Kauan aikaa sitten oli aika, jota kutsuttiin 80-luvuksi. Tuona aikakautena elokuvien erikoisefektit olivat aitoja, eivätkä perustuneet sinisen verhoon edessä näyteltyihin kohtauksiin, joihin sitten lisättiin tausta ja efektit tietokonegrafiikan keinoin jälkikäteen. Tuon ajan tuotantoihin kuului myös kiistattoman kulttimaineen omaava elokuva nimeltään Ghostbusgters, eli Haamujengi. Koskapa meitä nostalgiannälkäisiä, aitojen efektien perään haikailevia elokuvien ystäviä piisaa, kannattaa elokuvista kuten Ghostbusters edelleen tuottaa huimat määrät lisenssituotteita. Ghostbusters elokuvan päähenkilöiden varustukseen kuului tietenkin oleellisena osana protonireppu, jonka avulla oli mahdollista ampua kummituksia kaappaavia lasersäteitä. Tällä kertaa ehdottomasti toivelistalle siirtyykin tähän protoniaseeseen perustuva, aitoa Ghostbusters -protonireppua muistuttava selkäreppu. Mukana jopa erillinen irrotettava sivutasku josta voi kanniskella käsissään kuin aitoa haamulaserkivääriä konsanaan. Mahtavaa, eikö?

Saatavilla osoitteesta Thinkgeek.com hintaan $39,99

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (18 arviota, keskiarvo: 2.00/5)

Comments

 1. +7 Vote -1 Vote +1Unit984Beta
  says:

  Jos nyt oikein käännän wikipedian artikkelista, niin protonireppu, toiselta nimeltään siis hiukkaskiihdytin (ghostbusters elokuvassa, laiton sellainen) ei ammu lasersäteitä, vaan positiivisesti varautuneen säteen protooneja joka reagoi aaveen negatiivisesti varutuneeseen energiaan mahdollistaen kummituksen pitämisen säteessä hetken aikaa… :)

  http://en.wikipedia.org/wiki/Proton_pack

  Mutta tuo reppu olisi kyllä ollut kova sana 80-luvulla

 2. -7 Vote -1 Vote +1moimies
  says:

  (click to show comment)

 3. +3 Vote -1 Vote +1lolleropollero
  says:

  Kyllä sininen väri käy taustan poistamiseen, sininen värihän eroaa ihonväristä samoin kuin vihreä.

 4. +2 Vote -1 Vote +1Taku
  says:

  Ilmeisesti tuota greenscreeniä käytetään nykyään yleisemmin, koska sen sinisen taustan kanssa valaistukseen tulee herkästi sellainen kylmähkö sävy, joka ei ihan joka tunnelmaan sovi. Joku mediaihminen voi varmaan tietää ihan oikean selityksen, sille miksi väri on vaihdettu. Toimii se sininenkin.

 5. Mustakin tuntuu, että reppu lanseerataa noin 30 vuotta myöhässä, mutta olisihan tuo komia siltikin :D

Speak Your Mind

*