VAX -pölynimuri on oma pahvipakkauksensa

Imurimarkkinoiden selkein trendi on viime vuosina ollut pölypussittomat tomun imijät. Isossa Britanniassa majaansa pitävä puhdistuskonevalmistaja VAX on kuitenkin sitä mieltä että pölyn puhdistuksen tulevaisuus on – ainakin osin – kierrätettävissä ja kevytrakenteisissa imureissa. Valmistaja on nimittäin juuri julkistanut pahvisen pölynimurin, jonka kuoret ovat itse asiassa samalla myös imurin pakkaus. Imuri siis otetaan käyttöön poistamalla paketista imurin mekaaniset osat, ja taittelemalla tämän jälkeen vahatun pahvilaatikon imurin muotoon. Lisäekologisuutta imuri saa pikamallintamalla valmistetuista nylon-osasista, jotka ovat valmistajan mukaan ruiskupuristettuja osia huomattavasti helpommin kierrätettävissä.

Jos siis uskot että pahvi on riittävän kestävä materiaali pölynimurille, niin kannattaa pitää korvat höröllä Vaxin suuntaan. Imuri on nimittäin tulossa markkinoille rajoitettuna eränä lähitulevaisuudessa.

Lähde: sentpressrelease.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (10 arviota, keskiarvo: 3.30/5)

Comments

 1. Lol. Millaistakohan ulinaa tuo pahvinen kotelo pitää ja kuinkakohan kestävä kyseinen kapistus voi olla.. Toki ekologisuus on aina plussaa, mutta jättää kyllä epäiltävää

 2. +8 Vote -1 Vote +1epeli
  says:

  tässä voisi tulla ongelmaksi se, että jotkin ylihygieeniset ökyrikkaat porvarit rupeavat käyttämään näitä kertakäyttöisesti.

 3. -7 Vote -1 Vote +1RedBaron
  says:

  (click to show comment)

 4. +4 Vote -1 Vote +1niin
  says:

  Ja tälläkin tahkotaan rahaa “ekologisuuden” nimissä… Ei näin. Eipä pallo pelastu.

 5. Vote -1 Vote +1massi
  says:

  Eikö siitä jättestäkin pitäis eroon päästä, vaan miksi sitä pitää noin tehdä. Toi vahattu pahvi kuulostaa todella järkevältä ja eikö siitä kannattais tehdä vaikka jakkaroita festareille?

 6. +1 Vote -1 Vote +1Taku
  says:

  Voihellanduudelis, mitähän ekologista mahtaa olla kertakäyttöisessä tuotteessa? Parempi ympäristön kannalta on edelleen ostaa vaikka se ylihinnoiteltu pölypussiton ihme tai vanhempaan teknologiaan luottava laadukas imuri ja käyttää sitä seuraavat 10-15 vuotta tai pidempään, jos se kestää.
  Ensikatsomalta yhtä suuri ekoteko kuin se että firma vaihtaa logonsa värin vihreäksi.

Speak Your Mind

*