Sealander on asuntovaunu ja asuntolaiva samassa

Sekä maalla- että vedessä kulkevat amfibioautot ovat jo iät ja ajat kiinnostaneet mobilisteja kautta maan. Autoissa ylienen polttomoottori ja kompleksiset sähköjärjestelmät ovat kuitenkin huonosti yhteensopivia veden kanssa. Lisäksi tieliikenteen soveltuvat autot painavat lähes poikkeuksetta toista tonnia, joka on paljon veden päällä kannateltavaksi auton kokoiselle alukselle.

Saksalainen Sealander on keksinyt uuden lähestymistavan maalla- ja veden päällä liikkumista yhdistelevään lomailuun. Ratkaisuna on kelluva asuntovaunu, joka siis muuttuu veneeksi kun tämä ajetaan vesille. Nokkelaksi ratkaisun tekee se, että auton raskas mekaniikka voidaan jättää rannelle, ja asuntoveneeksi muuttuneen asuntovaunun vauhdittaminen voidaan hoitaa yksinkertaisella akkukäyttöisellä perämoottorilla.

Ensi vuonna myyntiin saapuva Sealander on kelluvuuden lisäksi myös varsin muuntautumiskykyinen. Asuntovaunusta saadaan nimittäin kuomu poistamalla avomalli, ja kopperon sisältä löytyvästä sohvapöytä-yhdistelmästä saa tarpeen mukaan käännettyä nukkumapaikat kahdelle. Hintaa tälle amfibioasuntovaunulle on luvassa noin 15 000 euroa. Esittelyvideo hypyn jälkeen. Lähde: sealander.de

Syma helikopterit ja muut hurjat radio-ohjattavat RC-lelut Superkauppa verkkokaupasta

Comments

  1. heikkinen says

    (click to show comment)

  2. 88k5 says

    (click to show comment)

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *