Tokion metrossa voi kuka tahansa tarrata valomiekkaan

Vaikka harmillisen usein kalliit mainostoimistot myyvät mainostajille lähinna tavanomaisia, massaan hukkuvia mainoskampanjoita, niin aina välistä vastaan tulee kuitenkin kampanja, joka varmasti saa mainostetun tuotteen jäämään mieleen.

Hyvä esimerkki tällaisesta kampanjasta on Tokion metroissa parasta aikaa meneillään oleva “valomiekkainstallaatio”, jossa metron tukitangot on teipattu valomiekkaa muistuttavilla tarroilla. Vasta julkaistua Tähtien Sota Blu-ray boksia markkinoivan kampanjan jujuna on, että tangosta tukea hakiessa voi samalla vähän niin kuin tarrata vaikkapa Luken, Darth Vaderin tai Obi Vanin valosapeliin. Yrittäkääpä yksityisautoilijat siellä samaa.

Lähde: technabob.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (14 arviota, keskiarvo: 4.07/5)

Comments

 1. +4 Vote -1 Vote +1Mauno28
  says:

  Voi kumpa Suomessakin olisi innovatiivistä mainostusta. Mutta nyt on vain tälläistä “Järjetön tarjous, osta heti” ja samaa tarjousta mainostetaan 6kk putkeen.

 2. Vote -1 Vote +1RedBaron
  says:

  Tajutonta että tätäkin artikkelia voivat lukea ihmiset jotka oikeasti kohtaavat avaruuden pahat voimat ja ottavat kasvotusten tuntumaa Klingonien sotajoukkojen kanssa, heti tavattaessa tuollaisin harhautusmainoksin varustetun metro,- bussivaunun Klingon armeija avaa varoituksetta tulen viattomia siviilejä vastaan. Kuinka asiaa puollustetaan jälkeenpäin aurinkokuntien välisessä tuomioistuimessa jää nähtäväksi.

 3. +3 Vote -1 Vote +1janttonen
  says:

  Olen asentanut autooni ihan oikeita “star wars -valoja” ja sellaisen KIT led vilkun etusäleikköön. Yrittäkääpä julkisilla matkustajat siellä samaa.

 4. +6 Vote -1 Vote +1zeroforty
  says:

  Taas se nähtiin, tämäkin sivusto tuputtaa yksityisautoilun vastustamisideaansa.
  Mitäpäs jos mulla on vaihdekeppinä valomiekka ja ratin tilalla Ritari Ässä rattireplika..

  Voihan sitä kulkea köyhä bloggaaja metrolla kun yksityisautoilu on niin pahasta, mutta olisiko siinä syy hitaaseen päivitystahtiin kun aina on myöhässä kun julkiset..

 5. redbaron, lääkkeet!

  Ideanahan tää on ihan hauska. Voittaa suomessa pyörivän tv-mainoksen. Mut yks juttu klikkas vastaan täs artikkelissa:

  “…voi samalla vähän niin kuin tarrata vaikkapa Luken, Darth Vaderin tai Obi Vanin valosapeliin.”

  En yleensä oo haaveillu että tarttuisin näiden em. miesten tai kenenkään muunkaan valosapeleihin ;-\

Speak Your Mind

*