Liisa seinäkiipeilymaassa

En varmastikaan ole ainoa joka on joskus ihmetellyt, miksi seinäkiipeilykoukkujen on lähes poikkeuksetta oltava lähes saman näköisiä, ja vieläpä melko rumia. Ilmeisesti ainakin japanilaisessa Nendo -designtoimistossa ollaan syystä tai toisesta tultu siihen tulokseen,  että seinäkiipeilypaikkojen ei tarvitse aina näyttää siltä samalta. Näin on helppo todeta katsllessaan toimiston Tokiossa sijaitsevalle Illoiha -fitnessklubille suunnittelemaa uutta kiipeilyseinää.

Piristävän näköinen, ja väittäisin että jopa niitä harmaita murkulaseiniä motivoivampi aloittelevalle seinäkiipijälle. Jos ei tämä kelpaa, niin miksi ei seinä voisi yhtä hyvin olla esimerkiksi scifi-, kauhu-, tai vaikkapa anatomiateemainen.

Lähde: toxel.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (16 arviota, keskiarvo: 3.44/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1Nakki
  says:

  Kerrassaan mielenkiintoinen idea, mutta nykyiset seinäkiipeilyhallit ovat kyllä mielestäni ihan riittävän mielenkiintoisia. Miten sitäpaitsi ratojen muuntelu onnistuu tuollaisilla design-otteilla? Jännää.

 2. Vote -1 Vote +1lestola
  says:

  eiks tuol o aika vaarallist kiipeillä ilman narua?

 3. +2 Vote -1 Vote +1veitsinyymi
  says:

  taitaa olla kuvattu vaakapinnalla, menee tuon kiipeilijn kolttu niin hassusti.

 4. Vote -1 Vote +1Jiipee
  says:

  Matalilla seinillä ei käytetä köysiä, turvallisuudesta huolehtii puolimetrinen patja lattialla. Tosin noi kyllä näyttävät vähän turhan korkeilta köydettömään toimintaan…

Speak Your Mind

*