Post-it rannekello on melkeinpä nerokas

Post-it muistilaput ovat eittämättä kätevä muistiapu moneen arkipäivän askareeseen. Yksi huono puoli Post-iteissa kuitenkin on – ne ovat epämiellyttävän tahmaisia vaikkapa taskuun kauppareissulle ostoslistaksi mukaan otettavaksi. Ongelman ratkaisee nokkelasti, ellei melkeinpä nerokkaasti tämä, Post-it tyylinen rannekello. Rannekellon muotoisessa muistilapussa on riittävästi kirjoituspintaa vaikkapa lyhyen ostoslistan kirjailuun, ja mikä parasta – valmiin listan voi kietaista rannekellon tyyliin kätevästi mukaan ranteen ympärille.

Post-it rannekelloja löytyy kaupan ranskalaisesta Pa-design verkkokaupasta 9,8 euron hintaan.

Kommentit

 1. iso Pee sanoo

  (click to show comment)

 2. Peltisipuli sanoo

  (click to show comment)

 3. fewa sanoo

  (click to show comment)

 4. earar sanoo

  (click to show comment)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


1 + = kolme