Post-it rannekello on melkeinpä nerokas

Post-it muistilaput ovat eittämättä kätevä muistiapu moneen arkipäivän askareeseen. Yksi huono puoli Post-iteissa kuitenkin on – ne ovat epämiellyttävän tahmaisia vaikkapa taskuun kauppareissulle ostoslistaksi mukaan otettavaksi. Ongelman ratkaisee nokkelasti, ellei melkeinpä nerokkaasti tämä, Post-it tyylinen rannekello. Rannekellon muotoisessa muistilapussa on riittävästi kirjoituspintaa vaikkapa lyhyen ostoslistan kirjailuun, ja mikä parasta – valmiin listan voi kietaista rannekellon tyyliin kätevästi mukaan ranteen ympärille.

Post-it rannekelloja löytyy kaupan ranskalaisesta Pa-design verkkokaupasta 9,8 euron hintaan.

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (19 arviota, keskiarvo: 3.95/5)

Comments

 1. +9 Vote -1 Vote +1iso Pee
  says:

  Sikäli mikäli tossa on samantasoinen liima kuin normi post-iteis niin eihän toi kädessä pysy. Ja mikä estää sen normilapun liimapinnan taittamista puoliks jolloin liimapinta jää paperin alle kokonaan eikä tahmaa…

 2. +5 Vote -1 Vote +1Down2Earth
  says:

  Äh, epäkäytännöllistä ja vanhentunutta. Luurin muistiinpanosoftaan oon kirjoittanut itse muistiinpanot jo viimeisen viiden vuoden ajalta.

 3. -5 Vote -1 Vote +1Peltisipuli
  says:

  (click to show comment)

 4. +6 Vote -1 Vote +1Marlen Iugh
  says:

  Onhan tuo tällaiselle hajamieliselle kuin minä hiukan fiksumpi tapa kuin otsassa roikkuva postit “Muista tänään…”

 5. +6 Vote -1 Vote +1fewa
  says:

  @Peltisipuli:
  Niin, kynän etsiminen esim. laukusta on toki paljon nopeampaa kuin kännykän ottaminen taskusta. Tai sitten et vain osaa käyttää kännykkääsi, jos kirjoittaminen sillä kerran on niin hidasta.

  Ja mitä ihmettä? Muistilaput ovat parempia kuin kännykät, koska kännykät voivat rikkua? Pidä siitä kännykästä kiinni! Ei se silloin mihinkään tipu.

 6. +3 Vote -1 Vote +1earar
  says:

  Itse pistän muistiinpanot älypuhelimeen ja on mielestäni paljon käytännöllisempi kuin paperi ja kynä. Muistilaput usein häviävät, mutta kertaakaan en ole hävittänyt vielä älypuhelinta.

 7. Vote -1 Vote +1KooPee
  says:

  Tavalliset post-it lappuset max. n. pari euroa paketti, paikasta riippumatta. Tämä sitten 9,8 euroa… huomaako joku pointtini?

 8. Vote -1 Vote +1Inkku
  says:

  Tommosia mä tarviin ainaki 200 kpl :-) . Muistaispahan ainaki käyttää koiran ulkona ku on tottunu vilkuilee kelloa vähän väliä!

Speak Your Mind

*