Post-it rannekello on melkeinpä nerokas

Post-it muistilaput ovat eittämättä kätevä muistiapu moneen arkipäivän askareeseen. Yksi huono puoli Post-iteissa kuitenkin on – ne ovat epämiellyttävän tahmaisia vaikkapa taskuun kauppareissulle ostoslistaksi mukaan otettavaksi. Ongelman ratkaisee nokkelasti, ellei melkeinpä nerokkaasti tämä, Post-it tyylinen rannekello. Rannekellon muotoisessa muistilapussa on riittävästi kirjoituspintaa vaikkapa lyhyen ostoslistan kirjailuun, ja mikä parasta – valmiin listan voi kietaista rannekellon tyyliin kätevästi mukaan ranteen ympärille.

Post-it rannekelloja löytyy kaupan ranskalaisesta Pa-design verkkokaupasta 9,8 euron hintaan.

Syma helikopterit ja muut hurjat radio-ohjattavat RC-lelut Superkauppa verkkokaupasta

Comments

 1. iso Pee says

  (click to show comment)

 2. Peltisipuli says

  (click to show comment)

 3. fewa says

  (click to show comment)

 4. earar says

  (click to show comment)

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *