Google Street View Japanin tsunamialueella

Uskokaa tai älkää, siitä on vasta seitsemän kuukautta kun tsunami ja maanjäristykset tekivät tuhojaan Japanissa, aiheuttaen muun muassa ydinkatastrofin. Googlen katunäkymien kuvausautot ovat kuitenkin jo ehtineet japanin tuhopaikoille, kuvaten yhteensä 40 000 kilometriä katastrofialuetta uteliaitten ihmeteltäväksi.

Tuhon määrää pääsee ihmettelemään, lähes kuin paikan päältä kuka tahansa verkkoselaimella varustettu yksilö. Linkki oheisessa kuvassa näkyvään Onagawan kaupunkiin, Miyagin alueella löytyy täältä. Järkyttävää jälkeä on.

Kautta: dvice.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (22 arviota, keskiarvo: 4.09/5)

Comments

 1. +13 Vote -1 Vote +1Simakuutio
  says:

  Mutta vielä tuotakin uskomattomampaa on se nopeus, jolla japanilaiset nuo romukasansa raivasivat ja osan alueista jopa uudelleen rakensivat… oikeasti, muutamassa kuukaudessa. Ei onnistuisi suomessa…

 2. +4 Vote -1 Vote +1Unit984Beta
  says:

  Tuossa myös aiheeseen liittyvä sivusto:
  Japani ennen ja jälkeen, satelliitista nähtynä

  http://www.abc.net.au/news/specials/japan-quake-2011/

  Jälleenrakennus ennätys? Korjasivat tien kolmessa päivässä..
  Todellakin vähän toista kuin suomessa missä kolmessa päivässä ei saada pienintäkään tiessä olevaa monttua paikatuksi.

  http://www.good.is/post/earthquake-ravaged-japanese-highway-rebuilt-in-three-short-days/

 3. +5 Vote -1 Vote +1Kurppa
  says:

  Japani onkin yhtenäinen maa jossa ihmiset sentään kunnioittavat vanhuksiaan. Puhaltavat yhteen hiileen jos tällaista tapahtuu. Täällä ei anneta edes tietä toiselle. Saati se kyräily jos naapurilla sattuu olemaan hienompi auto kuin itsellä…No tämä onkin takapajula nimeltä suomi.

Speak Your Mind

*