Google Street View Japanin tsunamialueella

Uskokaa tai älkää, siitä on vasta seitsemän kuukautta kun tsunami ja maanjäristykset tekivät tuhojaan Japanissa, aiheuttaen muun muassa ydinkatastrofin. Googlen katunäkymien kuvausautot ovat kuitenkin jo ehtineet japanin tuhopaikoille, kuvaten yhteensä 40 000 kilometriä katastrofialuetta uteliaitten ihmeteltäväksi.

Tuhon määrää pääsee ihmettelemään, lähes kuin paikan päältä kuka tahansa verkkoselaimella varustettu yksilö. Linkki oheisessa kuvassa näkyvään Onagawan kaupunkiin, Miyagin alueella löytyy täältä. Järkyttävää jälkeä on.

Kautta: dvice.com

Syma helikopterit ja muut hurjat radio-ohjattavat RC-lelut Superkauppa verkkokaupasta

Comments

  1. Simakuutio says

    (click to show comment)

  2. Kurppa says

    (click to show comment)

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *