Päälle puettava televisio

Vaikka mukana kannettavia televisioita on ollut markkinoilla jo iät ja ajat, niin näille kaikille on tähän asti ollut yhteistä se, että ne eivät huomio optimaalisella tavalla ohikulkijoita  joiden kanssa haluaisit jakaa videosisältösi. Keksijä nimeltään David Forbes on nyt kehittänyt päällä pidettävän television, joka nimen omaan mahdollistaa videosisällön jaon kanssaihmisille, ja vieläpä melkoisen näyttävällä tavalla.

Innovaatio perustuu kymmeniin yhteen neulottuihin LED-paneleihin, jotka iPodiin kytkettynä toistavat videokuvaa kantajansa keholla. Tämän vielä tuotteistamattoman telkkaritakin tuotekehityskustannukset ovat tähän asti olleet lukemattomien työtuntien lisäksi noin 20 000 dollaria. Saamme siis vielä odottaa jonkin aikaa ennen kuin näemme kyseisen muotiluomuksen kansainvälisen vaatejätin tarjouskorissa. Mainoskäyttöön tästä voisi kenties kuitenkin olla jo pian.

Lähde: popsci.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (16 arviota, keskiarvo: 1.69/5)

Comments

  1. +2 Vote -1 Vote +1Unit984Beta
    says:

    Tuleeko kenellekkään muulle mieleen predatorin häivepuku?

  2. 20000 dollaria siitä ilosta että saa jakaa muille huonon makunsa näkemättä itse. Tätähän me ollaankin kaivattu jo kauan..

    Sosiaalisia medioita paljon käyttävänä miettinyt melkosen usein että mitä varten niitä oikeastaan käytetään. Suurimman osan tyhjänpäiväset päivitykset joka asiasta ei kiinnosta ketään. Osalla näyttää olevan vain leuhkia ja värittäen asioita. ja hyvin harvassa on sellaiset jotka oikeasti tuottaa sellaista millä on jotain arvoa.
    Vähän alkanut tuleen pikemminkin fiilis näistä sosiaalisista medioista että ne vaan vieraannuttaa moikkaus tutuiksi kun toisen tekemiset tietää ja eikä kuulumisia tarvi paljon vaihtaa. Ennen sen sijaan että vartavasten nähtiin tällaisia tuttuja viettäen illanistujaisia milloin missäkin.

Speak Your Mind

*