Testi: Hands First Invisible Gloves voidehansikkaat

Hands First geeli toimitetaan 125 ml tuubissa, josta riittää useampaan kymmeneen voitelukertaan

Autoa, polkupyörää tai muita koneita ropatessa kädet päätyvät lähes tulkoon aina hankalasti pestävän mustan mönjän likaamiksi. Työhansikkaat antaisivat tietenkin tehokkaan suojan likaa vastaan, mutta tekevät valitettavan usein tarkkuutta vaativien korjausmanöövereiden suorittamisen hankalaksi. Tämän ongelman ratkaisemiseksi markkinoilta on jo jonkin aikaa löytynyt voiteita ja geelejä, jotka käsille levitettynä luovat hansikkaat korvaavan, suojaavan kalvon, estäen pinttyvän lian tarttumisen ihoa vasten. Tässä jutussa testaamme yhtä tällaista voidehansikasta, nimeltään Hands First Invisible Gloves.

Hands First voiteen käyttö on yksinkertaista. Ennen kuin likainen työ aloitetaan, voidetta hierotaan käsien pinnalle. Voide imeytyy iholle noin viidessä minuutissa, eivätkä kädet tunnu enää tämän jälkeen juurikaan rasvaisilta. Voidehansikkaiden tehon testaamiseksi valitsimme tehtäväksi polkupyörän renkaan paikkaamisen. Voide ei juurikaan liukasta käsiä ja hankaloita esimerkiksi pienten osien hyppysissä pitämistä. Kaiken kaikkiaan kun voiteen on annettu imeytyä ennen töiden aloittamista, ei voiteen oloa käsillä juurikaan työskennellessä huomaa.

Kädet polkupyörän renkaan paikkausoperaation jälkeen

Kun työt on saatu valmiiksi, voidehansikkaitten pitäisi lähteä käsistä tavallisella saippualla pesten, huuhdellen samalla työskennellessä kertyneen lian tiehensä. Kädet lähtevätkin todella helposti puhtaaksi ja ero vastaavan likamäärän tavalliseen jynssäämiseen nähden on helposti huomattavissa. Ainoastaas kynsien alle kertynyt mähnä vaatii kynsiharjan apua, jotta kädet olisivat vaan riittävän puhtaat ruokapöytään.

Voidehansikkaat toimitti testiin Internetapteekki-nettiapteekki. Hintaa Hands First voidehansikkailla on Internetapteekissa 14,04 euroa tuubilta, ja tämän päälle tulevat 3,9 euron toimituskulut.

Plussia miinuksia voidehansikkaille ropisee seuraavasti:

+eivät tunnu rasvaisilta tai haittaa työskentelyä
+helppo pestä pois töiden jälkeen

-ei estä lian kertymistä kynsien alle

Kokonaisarvosanaksi annamme 4 / 5

Syma helikopterit ja muut hurjat radio-ohjattavat RC-lelut Superkauppa verkkokaupasta

Kommentit

  1. Arto sanoo

    (click to show comment)

  2. Unit984Beta sanoo

    (click to show comment)

  3. Garion sanoo

    (click to show comment)