Testi: Hands First Invisible Gloves voidehansikkaat

Hands First geeli toimitetaan 125 ml tuubissa, josta riittää useampaan kymmeneen voitelukertaan

 

Autoa, polkupyörää tai muita koneita ropatessa kädet päätyvät lähes tulkoon aina hankalasti pestävän mustan mönjän likaamiksi. Työhansikkaat antaisivat tietenkin tehokkaan suojan likaa vastaan, mutta tekevät valitettavan usein tarkkuutta vaativien korjausmanöövereiden suorittamisen hankalaksi. Tämän ongelman ratkaisemiseksi markkinoilta on jo jonkin aikaa löytynyt voiteita ja geelejä, jotka käsille levitettynä luovat hansikkaat korvaavan, suojaavan kalvon, estäen pinttyvän lian tarttumisen ihoa vasten. Tässä jutussa testaamme yhtä tällaista voidehansikasta, nimeltään Hands First Invisible Gloves.

Hands First voiteen käyttö on yksinkertaista. Ennen kuin likainen työ aloitetaan, voidetta hierotaan käsien pinnalle. Voide imeytyy iholle noin viidessä minuutissa, eivätkä kädet tunnu enää tämän jälkeen juurikaan rasvaisilta. Voidehansikkaiden tehon testaamiseksi valitsimme tehtäväksi polkupyörän renkaan paikkaamisen. Voide ei juurikaan liukasta käsiä ja hankaloita esimerkiksi pienten osien hyppysissä pitämistä. Kaiken kaikkiaan kun voiteen on annettu imeytyä ennen töiden aloittamista, ei voiteen oloa käsillä juurikaan työskennellessä huomaa.

Kädet polkupyörän renkaan paikkausoperaation jälkeen

Kun työt on saatu valmiiksi, voidehansikkaitten pitäisi lähteä käsistä tavallisella saippualla pesten, huuhdellen samalla työskennellessä kertyneen lian tiehensä. Kädet lähtevätkin todella helposti puhtaaksi ja ero vastaavan likamäärän tavalliseen jynssäämiseen nähden on helposti huomattavissa. Ainoastaas kynsien alle kertynyt mähnä vaatii kynsiharjan apua, jotta kädet olisivat vaan riittävän puhtaat ruokapöytään.

Voidehansikkaat toimitti testiin Internetapteekki-nettiapteekki. Hintaa Hands First voidehansikkailla on Internetapteekissa 14,04 euroa tuubilta, ja tämän päälle tulevat 3,9 euron toimituskulut.

Plussia miinuksia voidehansikkaille ropisee seuraavasti:

+eivät tunnu rasvaisilta tai haittaa työskentelyä
+helppo pestä pois töiden jälkeen

-ei estä lian kertymistä kynsien alle

Kokonaisarvosanaksi annamme 4 / 5

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (19 arviota, keskiarvo: 4.00/5)

Comments

 1. +3 Vote -1 Vote +1Keltiso
  says:

  Ihan normi kosteusvoidekkin auttaa vähän kun ennen remonttia rasvaa kädet kunnolla.

 2. +14 Vote -1 Vote +1Arto
  says:

  Eikö tuossa testissä olisi voinut jättää toisen käden ilman “hanskaa” ja verrata käsiä pesun ennen ja jälkeen ja ottaa kuvat tilanteista?

 3. +2 Vote -1 Vote +1Unit984Beta
  says:

  Nuo voiteethan toimivat ihan hyvin, helpottavat ainakin käsien pesua. Lisänä sitten vähentävät ihon kuivumista ja antavat enemmän tai vähemmän suojaa erilaisia iho oireita aiheuttaiva mönjiä vastaan, yms. Ainoa vika noissa on, että yleensä ne ovat jemmassa siellä käsienpesualtaan vieressä ja niiden olemassaolon muistaa vasta sitten kun sormet ON jo kyynärpäitä myöten mönjässä.
  -”Ai niin, tuotakin olisi voinut käyttää, no ENSI kerralla sitten…”

 4. Tai sitten ostaa kunnon käsienpesuainetta jossa on rakeita mukana niin paska lähtee kyllä käsistä…

 5. -2 Vote -1 Vote +1moikka
  says:

  Nii just ja ainakin minun käteni tuollasella aineella mitä W sanoi ovat niin rikki, etten viikkoon tee mitään öljyyn liittyvää.

 6. Vote -1 Vote +1miko
  says:

  kyl harmaat hanskat ton voittaa ja jos viillonkestävät niin sitten aineskin toiseksi jää

 7. Vote -1 Vote +1Garion
  says:

  Varmaankin tuollasessa pikku toimessa käypää tavaraa.

  Mites on tuotteen soveltuvuus hiukammin vaatimampaan toimeen. Pelkkä ajatus rasvasta käsiin kun tarttuu vaikka 15/17/19 lenkkiin avatessa auton tukivarsien/lootan pultteja pistää miettimään.
  Jääkö kädet liukkaaksi levityksen jälkeen? Ei saa enää kunnon otetta paljaasta metallista?

  Mites sit tuon tuotteen levittämisen jälkeen, kun pistää hanskat käteen ja lyö sen yhden vaihdelaatikon kiinnitys pultin auki, koska melkoisella varmuudella on tehdas laittanut sellasen kannan pulttiin johon ei käy, niin milli taikka tuuma avain. Lipsuuko hanskat kadessä?

  Omasta kokemuksesta voin sanoa, sitte kun on rystyset verissä, etkä edes ajattele jotain rasvaa käteesi on pultti ainoastaan vain pahassa paikassa. Monia erillaisia auton koneita vaihtaneena, voin jo kokeilematta sanoa tuon olevan turha tuote…
  Käsien pesuun vain putelli, jossa on “abrasiva standard” esim. http://www.megabad.com/cws-handreiniger-hautschutz-abrasiva-konzentrat-a-41315.htm

  Maksaa vitusti, mutta on jokaisen kourallisen arvoista tavaraa.

 8. +1 Vote -1 Vote +1tohtori
  says:

  toimisko tämä mainio keksintö kondoomina?

Speak Your Mind

*