Mies kaivoi itselleen kellarin radio-ohjattavilla leluilla

Kellarin kaivamiseen ei välttämättä tarvita tarvita kallista ammattilaitteistoa, tai edes lapiota. Kanadalaismies nimeltään Joe on nimittäin todistanut että täysin pätevän kellarin voi kaivaa itselleen myös esimerkiksi radio-ohjattavia työmaakoneita hyödyntäen. Tässä tapauksessa urakkaa varten on kuitenkin syytä varata kohtuullisesti aikaa. Joelta kellariin liittyvän maansiirtoprojektin toteuttamiseen kului yhteensä 5 vuotta. Toisaalta on urakan kanssa varmasti ollut hauskaakin!

Oheisella videolla mallia rakennustyömaan meiningistä.

Lisää vastaavia videoita löytyy työmaaprojektin Youtube -kanavalta tämän linkin takaa

Kautta: carscoop.blogspot.com

Kommentit

  • Mauno28 sanoo

   (click to show comment)

  • Mauno28 sanoo

   (click to show comment)

 1. Jarski sanoo

  (click to show comment)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


− neljä = 1