Seattle Space Needle muuntui jättikokoiseksi Angry Birds ritsaksi

Angry Birds on ilmiö, johon on vaikea enää olla törmäämättä. Nyt näihin terhakkaasti vikiseviin lintuihin ei voi olla myöskään törmäämättä Seattlen kaupungissa kuljeskellessa. Ehkäpä Seattlen tunnetuin maamerkki, eli Seattle Space Needle on nimittäin muunnettu uuden Angry Birds Space -pelin kunniaksi suureksi Angry Birds ritsaksi. Mitenköhän tällainen menisi läpi esimerkiksi Olympiastadionin tornilla museoviraston seulasta? (Huonosti, veikkaan minä)

(Kuvat: Trevor Dykstra / Flickr)

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (18 arviota, keskiarvo: 2.78/5)

Comments

  1. -3 Vote -1 Vote +1Noterveterve
    says:

    Aika typerää tunkea moista peliä joka paikkaan…

  2. +2 Vote -1 Vote +1Unit984Beta
    says:

    Angry Birds sitä ja Angry Birds tätä.

Speak Your Mind

*