Pikseliväriliiduilla taiteilet pointillistisia, pikselöityjä kuvia

Väriliidut ovat oiva tapa perheen pienemmille taiteilijoille ottaa ensikosketusta värien ja näiden sekoittamisen maailmaan. Taiteilijoiden käyttöön suunnatut pehmeät vahaliidut puolestaan tarjoavat taiteilijalle paletin vaikkapa öljymaalaukseen verrattavien taideteosten maalaamiseen. Tavallisesti väriliituja on tähän asti kuitenkin yhdistänyt näiden yksivärisyys. Väriliidut nimeltään Rich Color Crayons tuovat tähän muutoksen, lanseeraamalla väripisteistä valmistetut, pikselimäistä jälkeä värittävät väriliidut.

Väriliituja on saatavilla ainakin Japanilaisesta AssistOn -verkkokaupasta 1260 jenin, eli noin 12 euron pakkaushintaan.

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (13 arviota, keskiarvo: 3.54/5)

Comments

 1. +10 Vote -1 Vote +1Kikko
  says:

  Pointillismi perustuu pienistä pisteistä tehtyihin luomuksiin. Eihän noilla liiduilla ole mitään tekemistä pointinlismin kanssa, sillä kyseisillä liiduilla saadaan moniväristä vetojälkeä eikä pienistä pisteistä koostuvaa jälkeä.

 2. -8 Vote -1 Vote +1Ara
  says:

  (click to show comment)

 3. Vote -1 Vote +1atta
  says:

  “Huumorintajutonta porukkaa”

  jollain on huumorintaju vähän heikko sitten.

Speak Your Mind

*