Mies sai moottoripyörällä ajamisesta kahden vuoden erektion, haastoi pyörävalmistajan oikeuteen


Vanha ivallinen sanonta, jonka mukaan moottoriajoneuvo saattaa toimia osalle ihmisistä peniksen jatkeena, sai viime kuussa uuden merkityksen, kun yhdysvaltalaismies nimeltään Henry Wolf haastoi moottoripyörävalmistaja BMW:n oikeuteen pysyvän erektion aiheuttamisesta. Henry Wolf on sairastunut oireyhtymää nimeltään priapismi, joka aiheuttaa potilaalle pysyvän erektion. Herra Wolfin mukaan sairaus on seurausta yhden päivän, noin 4 tunnin moottoripyöräretkestä, jonka jälkeen hän on siis kärsinyt jatkuvasta erektiosta. Asiasta suivaantuneena herra Wolf on haastanut moottoripyöränsä istuimen valmistajan Corbin-Pacificin priapismia aiheuttavan istuimen suunnittelusta, sekä moottoripyörävalmistaja  BMW:n siitä syystä, että valmistajan edustaja oli asentanut istuimen BMW K75S malliseen pyöräänsä.

Toivotaan siis että syylliset saadaan oikeudenmukaiseen vastuuseen, ja että herra Wolf saa vaivaansa asianmukaista hoitoa.

Lähde: iol.co.za

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (18 arviota, keskiarvo: 3.67/5)

Comments

  1. +1 Vote -1 Vote +1Ompa hieno mopoo
    says:

    Wikipediasta: “Jotkin masennuslääkeaineet kuten tratsodoni ja essitalopraami voivat aiheuttaa priapismia. Sairaus voi myös liittyä leukemiaan tai sirppisoluanemiaan.” – oiskohan syytä sis ennemmin kattoa peiliin :-D

  2. -3 Vote -1 Vote +1Vapaakoodari
    says:

    Tietysti haastoi, koska on yhdysvaltalainen. Luulempa että monikin jättäisi haasteen jos olisi mahdollista saada pari miljoonaa kipurahoja. Siellä kun on lakimiehiä jotka ottavat jutun hoitaakseen ihan vain kun sopii että ilman tekevät jos hävitään juttu, jos voitetaan niin puolet korvauksista palkkioon. Ja kun maan oikeuslaitos on tunnettu siitä että kun känninen kuski ajaa autolla ojaan niin vika on tietysti auton valmistaneen yhtiön, niin näitä lakimiehiä on joka sairaalassa ihan jonoksi asti.

Speak Your Mind

*