SNAP on kokoontaitettava alumiininen rullalauta

Kaikista yleisesti tunnistattavista nelipyöräisistä menopeleistä rullalauta on varmasti yksi kompakteimmista. Varsinkin viime vuosina trendikkääksi nousseet longbboard -skeitit ovat myös oikeasti tehokkaita menopelejä liikkua kaupungilla paikasta toiseen, kun etäisyydet pysyvät muutamien kilometrien säteellä.

Tavallisen mittainen longboard -lauta on kuitenkin auttamatta sen kokoinen kapine, ettei se millään oikein sovi muuten kuin käsikyykässä mukana kannettavaksi. Tässä vaiheessa kuvaan astuu SNAP, eli alumiinista valmistettu, kokoontaittuva longboard -rullalauta. Avoimeksi taiteltuna noin 81 senttimetrin mittain lauta perustuu patentoituun taittelumekanismiin, ja sen luvataan olevan turvallinen. Painoa ajokuntoisella laudalla on karvan verran alle 3 kiloa.

Tällä hetkellä lauta on loppuunmyyty, mutta uuden mallin toimitusten luvataan alkavan kesäkuussa. Mallia SNAP -laudalla ajelusta oheisella videolla.

Lähde: atiusa.biz

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (5 arviota, keskiarvo: 4.20/5)

Comments

  1. Vote -1 Vote +1skedemies
    says:

    Vähn epäilyttää tuo alumiini dekkimateriaalina. Mahaako joustaa niin kuin oikean skeitin kuuluu, vai taipuuko lauta heti piloille?

Speak Your Mind

*