Klipsch X10i Lou Reed kuulokkeet ihmisille, jotka etsivät vaihtoehtoa Dr. Dre:lle

Yksi viime vuosien ehdoton hipster ilmiö elektroniikkatuotteiden saralla on ollut Dr. Dre kuulokkeet. Mikäli tuotemerkki ei ole vielä jollekin tuttu, kyseessä on siis Beats Audion valmistama luksuskuulokesarja, jonka kaikki kuulokemallit ovat Hip Hop tähti / tuottaja Dr. Dre:n hyväksymiä. Suomeen ei jostain syystä edelleenkään ole saatu virallista Beats Audio -maahantuojaa, mutta esimerkiksi brittein Amazon -verkkokaupasta kuulokesarjan suosituimman mallin kuulokkeet, eli Studio Prot saa tilattua omakseen noin 275 eurolla.

Tohtori Dre:n kuulokkeiden menestyksen myötä, myös muut kuulokevalmistajat ovat oivaltaneet muusikon nimellä brändäämisen arvon kuulokekaupassa. Viimeisin yrittäjä tässä markkinaraossa on Klipsch, joka on tuonut markkinoille omat muusikkokuulokkeensa, enemmän klassiseen rokkiin suuntautuneelta vaikuttajalta, eli Lou Reediltä. Näitäkään audiolaitteita ei vielä ole näkynyt kotimaan kuulokekaupoissa, mutta Amazon.co.uk verkkokaupasta jutun aiheena olevat  Klipsch Image X10i kuulokkeet saa tilattua omakseen vajaalla 300 punnalla, eli noin 370 eurolla.

Itse satsaan kuulokkeissa tavallisesti jonnekin noin 30 euron hintaluokkaan, koska omaan pahan tavan särkeä tai hävittää näitä pahimmillaan useamman kappaleen vuosivauhdilla. Mikä on teidän mielestänne sopiva hinta mobiilikäyttöön suunnatuista audiokuulokkeista?

Lähde: Klipsch.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (14 arviota, keskiarvo: 2.43/5)

Comments

 1. -5 Vote -1 Vote +1kuulokkeet korville
  says:

  (click to show comment)

  • Kolme kymppiä maksetaan normaalin laadun nappikuulokkeista. Vitun idioottiksi on pakko kutsua tässä kohtaa. Et taida ymmärtää mitään näistä asioista. 40 euroa on normaali hinta edes hieman hyvistä kuulokkeista.

 2. +1 Vote -1 Vote +1Lemmy
  says:

  No jos haluaa kuunnella huonoilla luureilla, eikai siinä. Omat klipschit toi paljon uutta ääneen, ja sopevat korviinkin ihan eri lailla kuin halvat.

 3. Vote -1 Vote +1Ammu
  says:

  En kyllä itsekkään ostele normaalikäyttöön 30 pahemman puolella olevia kuulokkeita. Eikä kyllä tulisi mieleenkään satsata montaa sataa euroa nappikuulokkeisiin. Ja muutenkin brändihössötys on ihan suolesta. Ostetaan monen sadan euron kuulokkeet vaan koska joku artisti suosittelee niitä ja asettui keulakuvaksi. Kyllähän ne on varmasti hyvät jos tykkää ja on soitin jolla kuunnella eritasoista mediaa, tulee ainaskin itsellä mieleen että normaali mp3 muotoon pakattu musiikkitiedosto ei ole niin hyvää kun ne kuulokkeet voisi toistaa. Tulipa taas sekavaa tekstiä.

Speak Your Mind

*