Invertoitu sateenvarjo

Edulliset, ja vähän kalliimmatkin sateenvarjot rikkoutuvat myrskyisällä säällä turhan helposti. Ei esimerkiksi ole tavatonta, että varjo levähtää auki väärin päin, sateenvarjon piikkien samalla taipuessa rikki. Tämän lisäksi perinteisen sateenvarjon heikkoja ominaisuuksia on epäilemättä myös se, että kun varjon sulkee kiinni, niin tämän päälle kerääntyneet vesipisarat tapaavat pudota varjon käyttäjän itsensä päälle. Onneksi maailma on kuitenkin pullollaan muotoilijoita, jota kuluttavat älynystyröitänsä jatkuvalla tahdilla tällaisten arkipäivän ongelmien ratkomiseen. Muotoilukolmikko Ahn Il-Mo, Kim Tae-Han ja Seo Dong-Han ovatkin nyt keksineet, että sateenvarjon voisi sulkea ja avata myös toisin päin, siten että varjon ranka sulkeutuu ylös, eikä alaspäin. Näin vältytään molemmilta yllä mainituilta kiusallisilta tilanteilta.

Kautta: red-dot.sg

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *