Kilpailu! Voita yksi kolmesta uniikista Lomo-kamerasta!

Hilavitkuttimen kumppani Superkauppa ja Itävaltalainen kameravalmistaja Lomo ovat kevään kunniaksi päättäneet yhdistää voimansa, ja järjestää pystyyn valokuvauskilpailun. Kilpailun palkintoina on kolme hienoa Lomo -merkkistä kameraa, joista kaksi ovat saatavuudeltaan erittäin rajoitettuja erikoismalleja.

Kilpailun jury arvostaa otoksissa erityisesti näissä ilmenevää supermeininkiä, ja lomohenkisyyttä. Kuvien ottamiseen soveltuu mainiosi esimerkiksi instagram -mobiilisovellus, mutta myös mikä tahansa, millä tahansa muulla kameralla otettu kuva käy mainiosti. Kuvien tulisi jotenkin kuitenkin liittyä kilpailun kevät -teemaan.

Kilpailuun osallistuminen on erittäin helppoa – valitset parhaan kevääseen liittyvän valokuvasi, ja lähetät sen kilpailulomakkeen kautta kilpailuorganisaatiolle. Kilpailu on avoinna toukokuun loppuun saakka, ja voittajat valitaan 10.6.2012 mennessä.

Kilpailuun pääset osallistumaan tämän linkin kautta. Kilpailun säännöt löytyvät puolestaan täältä.

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (9 arviota, keskiarvo: 2.78/5)

Comments

  1. Vote -1 Vote +1Ville valo
    says:

    Viimeksi kuin tarkistin, niin uniikki tarkoitti ainutkertaista, ainutlaatuista. Eli esineissä jotain mitä ei toista ole. Joten jos kamerat on saatavuudeltaan rajoitettuja erikoismalleja, niin ei se tee vielä siitä uniikkia!

  2. Vote -1 Vote +1Kristian Matilainen
    says:

    Viimeksi kun tarkistin, LOMO oli venäläinen. Lomographische AG sen sijaan on itävaltalainen. LOMO valmistaa kameroita, itävaltalaiset myyvät niitä.

Speak Your Mind

*