Skopolamiini on pahinta huumetta

Vaikka kaikille huumausaineille on yleistä se, että nämä pistävät pään tavalla tai toisella sekaisin, niin kaikki huumeet eivät kuitenkaan välttämättä aiheuta hyviä fiiliksiä. Hyvä esimerkki tällaisesta huumeesta on skopolamiini. Koikasveihin kuuluvasta skopoliasta uutettava skopolamiini on tullut tunnetuksi esimerkiksi Neuvostovaltojen ja Natsien kuulusteluista, joissa huumetta käytettiin tehostuskeinona. Länsivalloista huhujen mukaan myös CIA kokeillut skopolamiinin käyttöä totuusseerumina. Muiden urbaanilegendojen mukaan uhrinsa zombiksi muuttavaa skopolamiinia käytetään myös raiskaushuumeena, ryöstöjen apuvälineenä ja Meksikon huumekartellipiireissä kidutusmetodina. Muista siis että skopolamiinikauppiaalle kannattaa aina sanoa ei.

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (26 arviota, keskiarvo: 3.19/5)

Comments

 1. +8 Vote -1 Vote +1Gambina
  says:

  Ai tää on sitä Skoomaa..

 2. +5 Vote -1 Vote +1heikkinen
  says:

  Kun tuon iltalehden uutisen nyt katsoit tarpeelliseksi copypastettaa tänne, niin olisi varmaan kannattanut infon vuoksi laittaa se siinä ollut videolinkki myöskin mukaan: http://www.vice.com/vice-news/colombian-devil-s-breath-1-of-2
  Kiitos tämän laajan uutisoinnin ja valtaisan kony-tason kuohunnan sosiaalisessa mediassa, on tietoisuus tästä aineesta nyt tavoittanut valtavasti lisää potentiaalisia raiskaajia ja ryöstäjiä. Maailmanlaajuinen kysyntä ja siten myös myös tarjonta pienellä viiveellä lähtevät varmasti valtaisaan nousuun, kun tähän asti aine on ollut ongelma lähinnä vain kolumbiassa.
  Onhan tuo kieltämättä kätevämpi aine kuin perinteinen flunitratsepaami. Skopolamiinilla huumatun henkilön käytös nimittäin vaikuttaa ulkopuolisten silmin täysin normaalilta, eikä millään tavalla epäilyttävältä, joten baarikaadon kuljettaminen kämpille ei herätä niin paljon huomiota kuin rohypnolilla tajuttomuuden partaalle vaivutetun henkilön raahaaminen. Kiva kun jaatte näitä hyödyllisiä vinkkejä täällä kaikille!

  • Ottamatta muihin mainitsemiisi asioihin kantaa, Iltalehden artikkeli on julkaistu pari tuntiä tämän artikkelin jälkeen. Mahdolliset plagiointisyytökset voit siis kyllä suunnata iltalehden suuntaan.

  • -5 Vote -1 Vote +1Garion
   says:

   (click to show comment)

  • Vote -1 Vote +1Garion
   says:

   Jaahas, että tälläistä tällä kertaa. Etsiskelin tietoa tuosta ja löysinkin ton IL:uutisen.

   Ompas vittumainen kasvin tehoaine kyseessä.

 3. +15 Vote -1 Vote +1morte
  says:

  Tuotahan tekis lapsiperheen illoista rauhallisen.
  Mistä sitä saa

 4. Vote -1 Vote +1Jukka
  says:

  Koisokasvi ei koikasvi!

Speak Your Mind

*