Loop 360° suihkusysteemi suihkuttaa joka puolelle

Suihku on yksi niistä arkipäivän ylellisyyksistä, jota ilman olisi vaikea enää tottua elämään. Kuitenkin esimerkiksi Suomalaisissa kaupunkiasunnoissa lämmin vesi on vain noin 80 vuotta vanha ylellisyys. Peseytymistarkoitusta varten suunnitellut, lämmintä vettä suihkuttavat suihkut puolestaan alkoivat yleistyä Suomessa vasta 1950-luvulla. Peruskäsitteenä suihku on kuitenkin pysynyt yleistymisestään lähtien saman kaltaisena. Suihku on siis kahvalla varustettu suutin, jonka voi ripustaa joko seinälle kastelemään suihkuttelijaa ylhäältä päin, tai sitten tämän voi poimia käteen ja suihkutella itseään siltä puolelta miltä tuntuu.

Italialaismuotoilija Diego Granese yhteistyössä huonekaluvalmistaja Idiha:n kanssa on nyt suunnitellut suihkun, joka suihkuttaa joka puolelle ilman tarvetta suihkun käteen ottamiselle. Suihkun idena on, että tämän suuttimet on sijoitettu suljetun renkaan joka puolelle, jolloin pelkkä suihkun keskelle astuminen aiheuttaa 360-asteen suihkukokemuksen. Joka puolelle suihkiva suihku soveltuu sisä- tai ulkokäyttöön. Tämän Loop-nimisen suihkun saatavuudesta tai hinnoista ei ole tällä hetkellä tietoa saatavilla, mutta halpa se ei todennäköisesti ole.

Lähde:  idihadesign.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (14 arviota, keskiarvo: 3.43/5)

Comments

  1. Vote -1 Vote +1Vapaakoodari
    says:

    Tuotekehitys selvästi vielä kesken. tuossahan pitää vielä itse pyöriä että suihkuaa sekä etu-takapuolelle / kyljille.
    Kyllä helppoa ja vaivatonta elämää janoavalle ihmiselle tämä on aivan liikaa. koko kapineen pitäsi tietysti pyöriä niin että tarvitsisi vain seistä paikallaan ja ultimaalinen vesivirtaus pyörre pesisi joka kolon ja kumpareen puhtaaksi.

Speak Your Mind

*