Guitar Pee kitarapisoaari antaa mahdollisuuden soittaa kitaraa ja virtsata samalla kertaa

Legendan mukaan kitarasankari Jimi Hendix ei juuri ikinä riisunut kitaraa olaltaan. Ei edes vessassa käydessään. Jos ajatus kitaran kanssa vessaan menemisestä tuntuu epämiellyttävältä, niin nyt on keksitty innovaatio, jonka avulla kitaran soittaminen onnistuu käymälässä myös ilman itse mukana vietyä soitinta – ja keksintö on tietenkin  Guitar Pee – kitarapisoaari!

Tämä täysin uniikki kitarapisoaari sijaitsee Brasiliassa, Billboard Musicin tilojen miesten käymälässä (Pahoittelut kaikkien naispuolisten musiikinystävien puolesta – tämä soitin ei ole tasa-arvoinen). Kitarapisoaarin toimintaperiaate on yksikertainen. Sen sisään asennetuille kielille pissataan, ja pissaamisen seurauksena pisoaari päästelee ilmoille sähkökitarasoundeja. Mikä parasta, kun tarpeet on suoritettu, on oma soittotaidonnäyte mahdollista kuunnella uudelleen ja uudelleen kitarapisoaalin mobiilisaitilta MP3-muodossa.

Guitar Pee -kitarapisoaarin esittelyvideo löytyy hypyn jälkeen.

Olen sanaton.

Kautta: guitarpee.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (20 arviota, keskiarvo: 3.55/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1Vapaakoodari
  says:

  Tasa-arvon nimissä: Go-Girl
  http://www.go-girl.com/

  Ei tosin ole ainoa laatuaan oleva kyseiseen tarkoitukseen tehty laite. Googlaamalla vaikka termillä “pee like a man” löytyy lisääkin.

 2. +2 Vote -1 Vote +1Tuomas Rajaniemi
  says:

  Tuosta langoille kuseksimisesta on kotimaisempi versio mallia sähköpaimen… :o )

Speak Your Mind

*