Mies antoi kuolleelle kissalleen lentämisen lahjan

Monelle ihmisistä lemmikkieläin on läheinen, perheenjäseneen verrattavissa oleva olento. Näin lemmikin kuoleman on tietenkin myös tavallisesti perheelle tiukka paikka. Kun hollantilaistaiteilija Bart Jansenin Orville niminen kissa jäi auton alle, halusi omistaja antaa kissalleen uuden elämän täytettynä eläimenä. Kenties koska koska täytetty kissa vaikutti kovin eleettömältä, päätti taiteilija yhdessä radio-ohjattavia lennokkeja harrastavan ystävänsä kanssa modata täytetystä Orvillestaan radio-ohjattavan helikopterin. Näin Orville kissa sai uuden elämän taivaiden halki lentävänä radio ohjattavana kissana, todennäköisesti ensimmäisenä ja ainoana laatuaan maailmassa.

Mitäs tästä tuumaatte, oliko oikein kivasti tai eettisesti tehty?

Lähde: dailymail.co.uk

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (42 arviota, keskiarvo: 3.36/5)

Comments

 1. +2 Vote -1 Vote +1eräs
  says:

  Heti tuli mieleen “WTF!”, kun näin kuvan ja otsikon.
  Minusta kuolleen lemmikin saa täyttää ja modata mikskä haluaa. Toisaalta itse en haluaisi Mörököllini täytettyä ruumista kotiini kummittelemaan, vaan tyytyisin kuva-albumiin.
  Mutta kopteri on hieno, vaikka kissan ilme voisi olla iloisempi ja johdot pitäisi laittaa piiloon.

 2. +1 Vote -1 Vote +1Garion
  says:

  Mielestäni melko mauton viritys. Tuli mieleen ihmisistä, jotka tuon tekivät lähinnä vain sääliä.
  Haetaan huomiota itseensä ja jonkin asteista shokki vaikutusta ihmisiltä. Eli huomiota ja paljon klikkejä rahan toivossa.

  Mielestäni kuolleet lemmikit joutavat hautaan, tai krematorioon. Myös täytettynä hyvän maun rajoissa on mahdollisuus muistaa vanhaa ystävää.
  Ei todellakaan lentokoneena taikka avaruus-rakettina modattuna.

 3. -3 Vote -1 Vote +1JP
  says:

  Jösses! Näistä kissajutuista tulee aina mieleen Teemu Mäki ja kissantappovideo. Jotenkin sitä ajattelee näitä niin, että jos kyseessä on oikeasti taideprojekti, seinien tulee olla leveät ja katto korkealla, koska tämä kyseenalaistaa niin paljon sellaisia perusvakiintuneita itsestäänselvyyksiä. Tuskinhan tässä rahaa tehdään. Mutta oikeasti: minusta tässä on monellakin tasolla aidon taiteen ominaisuuksia, enkä pidä siksi epäeettisenä.

 4. +4 Vote -1 Vote +1viljo
  says:

  loistoidea. taidanpa minäkin tehdä anopista veneen kun siitä aika jättää. sellaisen puhallettavan. nahkaisen kumiveneen :)

 5. +1 Vote -1 Vote +1Veijo
  says:

  Mautonta. Jos tuo on taidetta, niin olen ikionnellinen että synnyin insinööriksi. Ei tarvi tuollasia miettiä, tai edes yrittää ymmärtää.
  Kissan ilmekin mielestäni sen jo sanoo:
  “Saatanan saatana – päästäisivät jo poies”.

 6. Vote -1 Vote +1Kauhistunut
  says:

  Mua melkein itkettää, ainakii yököttää.. aatella et joku tekis kuolleeata ihmisestäki tollasen sama se o kissoilla et aika creepyy O.O ja oooouuutttooo

 7. Vote -1 Vote +1Jamisku
  says:

  Voi v***u miten sairasta!

Speak Your Mind

*