Ring-O-Star on kuppiteline polkupyörään

Kuppitelineet, ja erityisesti näiden lukumäärä on jo pitkään ollut tärkeä valintakriteeri autokauppoja hieroessa. Polkupyörän juomapulloteline on kuitenkin kehityksensä osalta jämähtänyt ties kuinka ikiajoiksi paikoilleen, eikä valinnanvaraa juomapullotelineiden määrässä tai sijoittelussa ole juuri ollut. Teollinen muotoilija nimeltään Paul Kweton on päättänyt tarttua tähän merkittävään epäkohtaan, ja suunnitellut uuden tyyppisen kuppitelineen pyörään. Pyörän ohjaustankoon kiinnitettävä mukiteline onkin kieltämättä helpommin tavoitettava, kuin alhaalle runkoon sijoitettu juomapullo. Tosin tämä  kanssa saa kanttareita ylittäessä olla todella tarkkana. Muki on vielä prototyyppiasteella, mutta kuppimuotoilija etsii parhaillaan kumppaneita telineen tuotantoon saattamiseksi.

Lähde: paulkweton.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (25 arviota, keskiarvo: 2.28/5)

Comments

 1. +1 Vote -1 Vote +1ar
  says:

  Ei varmaan kovin hyvä. Juoma hölskyy ajaessa ja jos siinä on kahvia tai muuta lämmintä niin
  se jäähtynee nopeasti. kyllä juomapullo on pyöräilijälle parempi.

 2. Jännä keksintö ja saattaa olla hyödyllinenkin vaikkakin kovin isoa mukia saati sitten jotain nestepulloa ei liene järkevää kiinnittää vain toiseen ohjaustangon päähän. Tulee ongelmia tasapainon kanssa.

 3. Vote -1 Vote +1Jokuvain
  says:

  Toimisi varmaan paremmin jos olisi pallonivelellä kiinni ja paino alaosassa? Voisi pitää myös avonaista kuppia ja kuppi pysyisi suorassa. Yllämainittu paino-ongelma voidaan kiertää laittamalla kuppi keskelle ohjaustankoa vähän eteenpäin rungosta katsottuna.

Speak Your Mind

*