Box Bug aaltopahvileikkuri kaiken kokoisille pahvi-insinööreille

Jo lipaston korkuinen pikkuinsinööri tietää, että pahvilaatikko on ensiluokkaista raakamateriaalia lähes tulkoon mihin tahansa rakennusprojektiin. jo keskikokoisesta pahvilaatikosta syntyy mainiosti vaikkapa ritarin suojavarustus, ja vähän isommasta esimerkiksi robottipuku, tai vaikkapa kokonainen leikkitalo. Pahvilaatikkojen soveltuvaan muotoon leikkeleminen saattaa kuitenkin olla rajatunmittaiselle rakennusinsinöörille rankkaa puuhaa, eikä mattoveitsen luovuttaminen alle kouluikäiselle tunnu välttämättä vanhemmistakaan edes viisaalta.

Sosiaaliseen tuotemuotoiluun erikoistunut Quirky on nyt tuomassa markkinoille turvallisen pahvilaatikkoleikkurin. Leikkurin ainoa tarkoitus on tarjota pahvilaatikkojen kanssa askaretelvalle helppo aj turvallinen tapa leikata laatikosta toivotun kaltaisia muotoja. Pahvileikkurin nimeltään Box Bug on tällä hetkelleä Quirkun arviointiprosessin hampaissa, joten tuotteen markkinoille saapumisesta ei vielä ole varmuutta. Sen verran hauska, ja luovuutta lisäävä idea kuitenkin, että toivotaan parasta!

Lähde: quirky.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (17 arviota, keskiarvo: 3.06/5)

Comments

 1. +2 Vote -1 Vote +1jaes
  says:

  Miten pahvileikkuri voi olla sosiaalisesti muotoiltu? Päivittää automaattisestilla päivityksellä “Käyttäjä X leikkaa juuri nyt pahvia Box Bug -aaltopahvileikkurilla, mikset siis sinäkin?”

  • +2 Vote -1 Vote +1Rami
   says:

   Itse tuotteessa ei ole tuollaisia sosiaalisia toimintoja, mutta tuotteen markkinoille tuomisessa hyödynnetään yhteisöä. Tällä hetkellä Quirky.comissa voit vastata muutamaan kysymykseen mm. paljonko olisit valmis maksamaan pahvileikkurista.

Speak Your Mind

*