USB-kengänviilennin hänelle, jolla on vielä vapaita USB-portteja

Vaikka USB-liitäntään kytkettävien, todellista tarkoitusta hakevien härveleiden määrä on mielestäni ollut viime vuodet laskussa, niin ajoittain markkinoille ilmaantuu edelleen uusia “USB-innovaatiotita” jotka pistävät lähinnä miettimään kysymystä että miksi? Tällä kertaa huomion arvoohn nousee USB-liitännästä virtansa saava kenkätuuletin. Tämän kyseenalaisen keksinnön ituna on, että pieni ilmapumppu pumppaa kengän silälle muoviletkun kautta ilmaa, tuulettaen jalassa oelvan kengän sisäpuoltä. Ja mikä parasta, kenkätuuletinta voi oheisen havaintokuvan mukaisesti käyttää myös kainaloiden tuuletteluun.

USB-kenkätuuletinta on myynnissä Japanin Thanko.jp -verkkokaupassa 1980 jenin, eli reilun 20 euron kappalehintaan.

Syma helikopterit ja muut hurjat radio-ohjattavat RC-lelut Superkauppa verkkokaupasta

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *