Maailman korkein polkupyörä on 5,5 metriä korkea

Polkupyöräilyyn, niin kuin lähes kaikkiin muihinkin urheilumuotoihin liittyy koko joukko erilaisia ennätyksiä. Tämänkerataisen jutun aiheena ei kuitenkaan ole tyypillisen ennätyksen tavoittelu kuten nopeus tai kestävyys, vaan poljettavan pyörän korkeus. Kuubalaismies nimeltään Felix Guirola on rakentanut itselleen polkupyörän, jota ohjaillaan jopa 5,5 metrin korkeudesta, ja tällä hirviöpolkupyörällä rakentelija uskoo pääsevänsä Guinnesin ennätysten kirjaan maailman korkeimman polkupyörän rakentajana. Eikä siinä kaikki, seuraavaksi Herra Guirola, joka ei omien sanojensa mukaan ole juurikaan kiinnostunut tavallisella polkupyörällä ajamisesta, suunnittelee oman ennätyksensää rikkomista noin 12 metriä korkealla polkupyörällä.

Kautta: metro.co.uk

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


− kolme = 2