Syötävä kahvikuppi on myös keksi

Euroopan eteläisemmissä maissa synonyymi kahvista puhuttaessa on tavallista suodatinkahvia kompaktimmassa muodossa tarjoiltava espresso. Pieninä annoksina hörpittävistä espressoista syntyy myös paljon pientä tiskiä, paitsi ei välttämättä enää kauan. Venezuelalaismuotoilija nimeltään Enrique Luis Sardion on  nimittäin suunnitellut italialaiselle espressomerkki Lavazzalle syötävän espressokupin. Keksimäisestä materiaalista valmistetun kupin sisäpinta on vuorattu sokerikuorutteella, joka paitsi estää kahvin imeytymästä keksiin, niin myös makeuttaa kahvin. Belissimo!

Kautta: bangstyle.com

Syma helikopterit ja muut hurjat radio-ohjattavat RC-lelut Superkauppa verkkokaupasta

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *