Haluatko antaa tänä jouluna lahjan joka varmasti menee lapselle joka osaa sitä arvostaa? Tänäkin vuonna Keskuspuiston Nuorkauppakamari järjestää yhteistyössä Helsingin sosiaaliviraston, kauppakeskus Forumin ja Itellan kanssa Joulupuu keräyksen jonka tavoitteena on antaa lahja lapselle joka muuten jäisi ilman!

Lisää tietoa keräyksestä saat lukemalla tapahtuman oheisen tiedotteen:

Mitä Joulupuu on?

Joulupuu on hyväntekeväisyyskeräys, jonka tavoitteena on antaa joululahja niille lapsille, jotka muuten jäisivät ilman Joulupukin tuomisia. Joulupuu-keräys järjestetään ympäri Suomea paikallisten Nuorkauppakamarien toimesta. Pääkaupunkiseudulla Joulupuu-keräyksen toteuttavat Keskuspuiston Nuorkauppakamari (Helsinki) ja Espoon Nuorkauppakamari. Keskuspuiston Nuorkauppakamari toimii myös valtakunnallisesti keräyksen organisoijana ja antaa tukea muiden paikkakuntien kamareiden keräyksien suunnitteluun.

Keräyksen suojelija

Joulupuulle pyritään joka vuosi löytämään sopiva suojelija, joka antaa kasvonsa kunkin vuoden Joulupuulle. Vuonna 2012 Joulupuun suojelijana toimi Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö ja vuonna 2013 miesten koripallon maajoukkue Susijengi.

Joulupuu-keräys Helsingissä 11.-18.12.2014

Helsingissä on noin 8500 lasta ja nuorta lastensuojelun piirissä. Keskuspuiston Nuorkauppakamarin toteuttama keräys järjestetään Helsingissä vuonna 2014 jo kahdennettatoista kertaa. Vuonna 2013 keräys tuotti yli 8 400 joululahjaa ja vuonna 2012 yli 10 000 lahjaa.

Helsingin keräyksen pääyhteistyökumppaneina ovat Helsingin sosiaalivirasto, kauppakeskus Forum ja Itella. Helsingin sosiaalivirasto varmistaa lahjojen jakelun niin kodin ulkopuolelle sijoitetuille lapsille ja nuorille kuin avohuollon piirissä oleville lapsiperheillekin. Jokaisella Helsinkiläisellä on mahdollisuus tuoda lahja Forumin kauppakeskuksessa sijaitsevalle Joulupuu-keräyspisteelle 11.-18.12.2014 välisenä aikana (ma-pe klo 17-20, la 10-18 ja su 12-18). Tämän lisäksi lahjoja saadaan lukuisten yhteistyökumppaneiden omalle henkilöstölle järjestettyjen keräysten kautta sekä yritysten joululahjalahjoituksina. Kaikki lahjat menevät suoraan niitä tarvitseville ja lahjojen kuljetuksissa yhteistyökumppanina toimii Itella.

Lisätietoa vuoden 2014 keräyksestä

Lisätietoa  verkkosivuiltamme www.keskuspuisto.org/Toiminta/Joulupuu

Edellinen artikkeliPininfarina Fuoriserie on lähes 10000€ maksava polkupyörä Ferrarin suunnittelijoilta
Seuraava artikkeliPrototyyppi OLED-näytöstä taittuu kolmasosan kokoiseksi