Muistanette ensimmäisestä Tähtien sota -elokuvasta Luke Skywalkerin X-34 -Land Speeder -ajokin. Tämä kuljetti Lukea tapaamaan Obi Wanin ja yhä eteenpäin pahamaineiseen Mos Eisleyn kaupunkiin. Nyt tästä on tehty lapsille lelu-versio – Joka harmiksemme ei kuitenkaan leiju!

Land Speeder

Ajokki kulkee pyrillä ja sähköllä, ja on suunnattu 4-vuotiaille ja vanhemmille, maksimipainossaan 60kg. Penkille mahtuu kaksi lasta. Ajoneuvo kulkee eteen kahdella vaihteella: 3,2 ja 8 km/h sekä taakse 3,2km/h – Ei siis päätähuimaavan lujaa. Ohjainkonsolissa on myös nappuloita, joista kuuluu elokuvan ääniä, kuten oheiselta videoltakin voi nähdä!

Land Speeder
Mainosvideolta

Land Speeder -mainosvideo:
https://www.youtube.com/watch?v=EhnBSkIKQwQ

Esittely Comic con -messuilla:

Laite on saatavilla 500 dollarin hintaan mm. Radio Flyer -kaupasta. Suomen saatavuudesta ei ole tietoa.

Land Speeder
Alkuperäinen X-34

Onhan tämä tyylikäs laite. Laittaa uskoa uuteen sukupolveen, kun yhä uudelleen näytetään myös Tähtien sota -saagan ensimmäisiä osia! Näillä eväillä on uskoa, että Voima vie eteenpäin ja joku päivä nähdään näitä ajokkeja, jotka oikeasti leijuvat ja kulkevat lujaa!

Lähde: Comicbook.com

Edellinen artikkeliTähtien sota -jumppatarvikkeet ennakkotilattavana! Boba Fett -kahvakuula, Kuolontähti-painopallo ja Han Solo -joogamatto :)
Seuraava artikkeliPingispallojen valmistus on tarkka ja hyvin kehittynyt prosessi, videolla esitellään tämä alusta loppuun!