Charles O’Rear kuvasi vuonna 1996 niityn Sonoma Countyssa, Kaliforniassa. Keskikoon filmille kuvatusta otoksesta syntyi maailman eniten katsottu valokuva: Bliss – Windows XP:n taustakuva. Nyt O’Rearia on pyydetty kuvaamaan lisää.

Bliss ja O’Rear

Lufthansa päätti tuottaa uuden sukupolven taustakuvat älypuhelimiin. Projektin nimeksi valittiin ”New Angles of America” (”Uusia kuvakulmia Amerikasta”) ja O’Rear pyydettiin kuvaamaan kolme kuvaa. Tämä ilahdutti kuvaajaa, sillä hän tiesi pääsevänsä jakamaan lisää kauniita havaintojaan kameran kautta.

Ohessa kolme kuvaa. Kuvat voi ladata suuressa koossa www.newanglesofamerica.com-sivulta.

Maroon Bells (Colorado)
Peek-A-Boo Slot (Utah)
White Pocket (Arizona)

Kyllähän nämä ovat kauniita kuvia. Valokuvina myös sellaisia, joita ei niin usein tapaa. O’Rearilla on hyvin persoonallinen ote kuvaamiseen!

Itselläni on tullut Windows XP:n taustakuvasta mieleen 1984-elokuvan kohtaus, jossa Winston Smith katsoo huoneen 101 ovesta ulos. Saattaa olla, että mielikuvituksella on osuutta asiaan. Mutta Orwellin kirja 1984 on hyvä.

1984 Winston Smith ja O’Brien
Julia

Lähde: Petapixel

Edellinen artikkeli3D -valokuva-automaatti voisi olla jo arkipäivää, entä kuinka tehdä itse 3D-malli
Seuraava artikkeliIcaros – We make you fly – Kuntoiluväline, joka mahdollistaa lentämisen virtuaalitodellisuudessa on tätä päivää