Slo Mo Guys on erikoistunut kuvaamaan erinäisiä tapahtumia suurinopeuskameralla. Lopputuloksena nähdään äärimmäisyyksiin hidastettu video.

Onnistuuko luodin halkaisu kuten elokuvissa?

Mikäli luoti halkeaa, sen haljenneet osaset puhkaisevat palloja seinällä

Tällä kertaa kokeillaan miten luoti halkeaa, jos sen ampuu kirveen terään. Phantom V2511 kamera kuvaa 28000 ruutua sekunnissa, joten sen pitäisi riittää tallentamaan mitä luodille tapahtuu. Ensin ammutaan tavalliseen kirveen terään, tämän jälkeen terää on muokattu lisäämällä siihen vaakatason halkaisijat. Tällöin odotettavasti luoti halkeaisi neljään osaan. Yllätyksenä luoti näyttääkin halkeavan hieman eri tavalla.

Videolla esitellään testi ja sen tulokset:

Slo Mo Guys on noussut todella suosituksi Youtube-kanavaksi. Tilaajia on yli 10 miljoonaa ja tälläkin viisi päivää sitten julkaistulla videolla on usea miljoona katsoja. Ja täytyyhän se myöntää, että Youtubesta löytyy usein mielenkiintoisempaa katsottavaa kuin TV:stä! Lisäksi videot on usein toteutettu selkeästi niin, että ei tarvitse odottaa ja odottaa, jotta päästään itse asiaan – Toisin kuin monessa TV-ohjelmassa.

Slo Mo Guys -kanava löytyy tämän linkin takaa.

Lähde: The Slow Mo Guys Splitting Bullets

Edellinen artikkeliMaailman vanhimmat naisen tatuoinnit löytyivät infrapunavalon avulla egyptiläisestä Gebelein muumiosta
Seuraava artikkeliGeneeriset Lidlin patterit ja Ikean akut peittoavat kalliit merkkituotteet!