Paras idea jälleen palkittu! Voittaja on itse tehty matkatuuletin

Itse tehty matkatuuletin

Tällä kertaa sivuilla kävijät ovat äänestäneet Ideablogin parhaaksi ideaksi nimimerkkiä Emrkib käyttävän rakentelijan toteuttaman Itse tehdyn matkatuulettimen. Voittaja saa palkinnoksi 45 euron arvoisen lahjakortin e-ville.hk verkkokauppaan. Paljon onnea voittajalle!

Ideablogissa palkitaan paras idea joka viikkoa, tai kun vähintään 10 uutta ideaa on esitelty, 45 euron lahjakortilla e-ville.hk verkkokauppaan. Mikäli siis uskot kykeneväsi parempaan kuin Emrkib, niin omaa ideaa tänne suuntaan, ja seuraavan viikon lahjakortti voi jo olla sinun! Omat ideat voi lähettää kuvauksineen osoitteeseen info[at]hilavitkutin.com

Lisää tietoa aiheesta löytyy täältä.

Palkinnon voittajalle tarjoaa e-ville.hk verkkokauppa.

7 Kommenttia aiheeseen “Paras idea jälleen palkittu! Voittaja on itse tehty matkatuuletin” liittyen

 1. Vote -1 Vote +1Nimetön kirjoitti 4.6.2008. 17:25. Linkki kommenttiin |

  No on jo odoteltu!

 2. Vote -1 Vote +1Anti-Gravity kirjoitti 5.6.2008. 22:26. Linkki kommenttiin |

  Ulkoasua saisi kohentaa kyllä vähän kohentaa 😀

 3. Vote -1 Vote +1migel95 kirjoitti 6.6.2008. 23:55. Linkki kommenttiin |

  Jesari on kaunista, jossain aiemmassa kommentissa tästä tekeleestä joku mainitsikin, että ruma sen pitää olla, et me uskotaan, et se on ite tehty… olisinkohan minä itse lausunut nuo sanat…Hyvä vehje kuiteski, ja yksinkertainen. Mieleen jäävä tekele….

 4. Vote -1 Vote +1Wu kirjoitti 17.6.2008. 21:15. Linkki kommenttiin |

  Tuollaisia laitteita näin jo 1992-luvun alkupuolella Kiinassa.

 5. Vote -1 Vote +1tyfon kirjoitti 2.7.2008. 0:52. Linkki kommenttiin |

  tää on kyl h*elvetin ruma, en ikinä olis uskonu et toi voittaa ;D

 6. Vote -1 Vote +1Pelle Peloton kirjoitti 20.7.2008. 18:38. Linkki kommenttiin |

  Niin on.miten tollanen p*ska voi voittaa.kyllähä 5v kin osaa tollasen rakentaa.pikku sähkömoottori,patteri ja ropelli…onpa vaikeaa.itse oon tehny sähkökäyttösen tiirikan,radio-ohjattavan kuula aseen,liekinheittimen ja varsijousen jolla voi tappaa 50 metrin päästä,singon…yms.

 7. Vote -1 Vote +1elmo kirjoitti 26.7.2008. 23:26. Linkki kommenttiin |

  Pelle laita sitten tänne niitä keksintöjäs ^^

Jätä kommenttisi