Karkkirasioista valmistettu radio-ohjattava joka kulkee maastossa kuin maastossa

Aikaisemmin ideablogissa lennokin radio-ohjattavaksi modanneena tutuksi tullut Oskar Bots on saanut uusimman projektinsa valmiiksi esiteltäväksi. Herran uusi karkkirasioista ja radio-ohjattavista lennokeista modattu kulkuväline ei vältäämättä häikäise kauneudellaan, mutta mikäs siinä jos kuitenkin kulkee. Tässä Oskarin oma kuvaus rakennelmastaan:

”Taas uusi kauko-ohjattava edellisen jatkeeksi. Tällä kertaa olen nävertänyt radio-ohjattavan karkkirasian, tai jotain sinne päin. Joka tapauksessa semmonen tuli rakennettua. Sisälmykset se on saanut hajonneesta rc-lentokoneesta. Karkkirasia pystyy kulkemaan lähes missä maastossa vain. Sitä on testattu asfaltilla, hiekassa, ruoholla ja vedessä. Kuvat kertokoot loput”

Kategoria(t): elektroniikka, Lelut, Modaus Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

6 vastausta kohteessa Karkkirasioista valmistettu radio-ohjattava joka kulkee maastossa kuin maastossa

 1. Rami sanoo:

  ”Kuvat kertokoot loput”

  Pitäisikö kuvia olla enemmänkin?

 2. LARDE sanoo:

  Itsekkin ihmettelin :S

 3. Tarkkoja komentaattoreita, myönnettäköön. Lisäsin nyt myös toisen Oskarin toimittaman kuvan mukaan juttuun. Siinä kaikki.

 4. ................................................... sanoo:

  en usko et tollanen loota kulkee kovin lujaa kun renkaitakaan ei näy ehkä vedessä jos tuo kelluu………….

 5. Gajol sanoo:

  Kyllähän tuollainen muovirasia saattaa hyvissä olosuhteissa liukua helpostikkin tasaisella kovalla pinnalla, kuten myös vedessä ja märässä ruohikossa….tuo voipi mennä aika kovaakin

 6. maryzein sanoo:

  Joo, kulukee maalla vedellä ja ilmass.. tosin vedessä pyörii oman akselinsa ympäri. Kehitys- ja testaustyötä (liiankin) läheltä seuranneena voin sanoa, että tulevat mallit ovat kulmikkaampia ja hitusen painavampia, jolloin niillä ihan erilaiset aero- ja hydrodynaamiset ominaisuudet.. Hienoa poeka! Mami on susta ylypee!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.