Lego Mindstorms NXT -palikoista rakennettu automaattinen keilauspeli

lego_nxt_keilapeli

Kehitys kehittyy ja niin kehittyvät myös Legopalikat. Eipä sitä olisi ainakaan allekirjoittanut lapsena avaruusasemia sinisistä ja punaisista Legopalikoista rakennellessaan uskonut että vielä joku päivä Legoista voisi valmistaa vaikkapa automaattisella pistelaskurilla ja keilat pystyyn nostavalla automatiikalla varustetun keilaradan. Tällaisen luomuksen on nyt kuitenkin saanut aikaan Flickerissä nimimerkkiä Nxtguy käyttävä legopalikkainsinööri. Hienoa ja mahtavaa työtä kertakaikkiaan!

Koko kuvasetti ihmeteltävänä täällä

Kategoria(t): Huonekalut, Lelut Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta kohteessa Lego Mindstorms NXT -palikoista rakennettu automaattinen keilauspeli

 1. sande sanoo:

  en muuten usko että nostaa keilat pystyyn enne kuion näen videon!

 2. Nimetön sanoo:

  eipä toi ees kauheen monimutkaselta näytä http://farm4.static.flickr.com/3544/3818664458_de56ffb747.jpg

 3. sande sanoo:

  nojuu, eihän nuo keilat edes irtoa tuosta peli laudasta ne vaan ”taittuu kokoon” silti ois kiva nähdä video

 4. Ervyi45 sanoo:

  Nii nykyaanhan voi tuollaisen tehdä jos on himpurasti aikaa taitoo ja eihän tuota pelkistä leegoista vaan elektroniikasta myös eikö? Mutta onhan tuo helpommin sanottu kuin tehty vaikka pienoismalleja vasailen ei innostusta tuohon löytyis. Ja eihän tosta olis hupia ku se on lelu mikä leikkii ittestaan… :[

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.