Mikä ideablogi?

hilavitkutin_ideablogi.gif

Ideablogin perusajatuksena tulee olemaan, että täällä julkaistaan sivuilla kävijöiden omia rakentelujuttuja, niksejä ja ideoita. Ideablogin jutut voivat yhtä hyvin olla omia rakennusprojekteja, modauksia, ohjeita, käsityöprojekteja, sisustusvinkkejä, Niksi-Pirkka tyylisiä niksejä tai vaikkapa ideoita ympäristökatastrofin estämiseksi. Pääasia on, että jutut ovat omia ja itse tuotettuja. Myös usean henkilön yhdessä kehittämät ideat käyvät toki mainiosti!

Tässä malliksi muutama juttu, jotka esimerkiksi olisivat sopineet mainiosti Ideablogiin.

Pac-Man projekti
halpoja nappiparistoja
Kuinka valmistat popcorn koneen oluttölkistä
Espoolainen Ghettoblaster
Tee-se-itse lintulauta Pringles -purkista
Sähköauto 2.0

Älä kuitenkaan anna edellisten rajoittaa omaa mielikuvitustasi. Ainakin meidän mielestämme yksinkertaisimmat ideat ovat useimmiten parhaita! Ei siis pidä väheksyä omia projekteja, vaikka et tällä hetkellä omaa sähköautoa olisikaan rakentamassa.

Juttuja Ideablogiin voi kirjoittaa joko omalla nimellä tai nimimerkillä. Ideablogissa julkaistu idea voi myöskin olla lyhyt kuvaus projektista, josta linkitetään tämän omille kotisivuille. Juttujen yhteyteen voidaan lisätä myös idean omistajan “allekirjoitus”, yhteystietoineen, tai vaikkapa linkki projektin omistajan omille kotisivuille. Itse idean kuvaus voi koostua tekstistä, kuvista, videoista tai miksi ei vaikkapa äänistä.

Kun olet keksinyt idean, jonka haluat Ideablogissa julkaistavaksi, niin voit lähettää meille osoitteeseen info[at]hilavitkutin.com tekstimuotoisen kuvauksen tästä, sekä tähän mahdollisesti liittyvät liitetiedostot (lähetäthän ainoastaan sellaista materiaalia, jota haluat julkaistavaksi ja johon sinulla on julkaisuoikeus!). Lisää sähköpostin otsikkoon myöskin maininta “ideablogi”, että viesti varmasti erottuu muun postin joukosta. Ideoihin liittyvät videot voit ladata mainiosti myös itse Youtubeen ja laittaa sitten linkin tähän meille. Näin saamme videon suoraan Youtubesta lisättyä jutun yhteyteen.

Ideablogi tullaan avaamaan ensi viikon kuluessa ja ideoiden kerääminen alkaa jo tästä hetkestä lähtien. Eli sitten vaan keräämään ideoita ja lähettämään näistä meille meille kuvauksia sivuille julkaistavaksi! Hilavitkutin.com toimitus lupaa myöskin antaa ennen sivujen julkaisua lähetetyille ideoille muutaman ylimääräisen pisteen idean arvosteluun kannustukseksi!

Kysymyksiä ja kommentteja Ideablogiin liittyen voi laittaa tämän jutun kommentteihin. Ideoita voi siis lähettää tästä hetkestä lähtien osoitteeseen info[at]hilavitkutin.com!

4 vastausta kohteessa Mikä ideablogi?

  1. Päivitysilmoitus: Ideablogin viimeisin palkittu idea on Kinder-munasta askarreltu sukellusvene - Hilavitkutin.com - Uutisia tekniikasta, ilmiöistä ja hilavitkuttimista

  2. Päivitysilmoitus: Paras idea jälleen palkittu! Voittaja on itse tehty matkatuuletin - Hilavitkutin.com Ideablogi

  3. Päivitysilmoitus: Viimeinen idealblogissa palkittu idea on kosketusnäytöllä varustettu tietokoneohjattu kahvinkeitin - Hilavitkutin.com - Uutisia tekniikasta, ilmiöistä ja hilavitkuttimista

  4. Päivitysilmoitus: Ideablogin tuorein paras idea on itse tehty puinen hiiri - Hilavitkutin.com - Uutisia tekniikasta, ilmiöistä ja hilavitkuttimista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.