“Terminator” bollywood tyyliin on hämmentävä

Vaikuttaa ihan kulttikamalta!

4 Kommenttia aiheeseen ““Terminator” bollywood tyyliin on hämmentävä” liittyen

 1. Vote -1 Vote +1Rami kirjoitti 28.1.2011. 18:05. Linkki kommenttiin |

  Toimintaelokuvat eivät yleensä jaksa kiinnostaa, mutta tämä vaikuttaa hupaisalta. Elokuvan nimihän on siis Enthiran ja se on Intian kallein filmi.

 2. Vote -1 Vote +1´RedBaron kirjoitti 1.2.2011. 14:09. Linkki kommenttiin |

  Annan varttuneemman ikäpolven ääneni kuuluviin tästä fotografeerauksesta. Tappioita ei liene tuottajille tiedossa tästä elokuvasta, uskoisin lippujen myyvän ihan jopa länsimaisissakin teattereissa ja videovuokraamoissa jos ei jakeluporras vaan ryssisi. Nuoremmille katsojille selkeästi suunnattu kun vanhempana ei kiinnosta katsoa pitkitettyjä taistelukohtauksia joilla on kerronnaltaan laihaa juonta saatu näin pitkitetyksi. Tuotantokulut olleet ilmeisen edullisia kun tietokoneiden renderöintiajalla on tehty graaffisesti näyttäviä efektejä joka nuorempia katselijoita miellyttää, juonen sisällöltään elokuvan voisi tiivistää kahteen sanaan “pahikset nippuun ja rikosmuseon lasikaappiin pölyttymään”, kiitos tuottajille ettei ainakaan mainoselokuvasta ole kyse joiksi uudet bond-elokuvat ovat kaupallisuudessaan menneet.

 3. Vote -1 Vote +1Z kirjoitti 2.2.2011. 15:17. Linkki kommenttiin |

  On se aika lol, wut tavaraa.

 4. Vote -1 Vote +1SalaHyena kirjoitti 15.3.2011. 19:54. Linkki kommenttiin |

  Aikas hieno… Mutta onko kukaan huomannut että videon kohdassa 4:19 kun jätkä lentää alas, että se sama ääniefekti on ollut vaikka missä leffassa.

Jätä kommenttisi